AS200 gelseydi eğer , yer gök as200 olurdu.. Bunu emin bir şekilde söylüyorum.. Neden mi?
Denizli Mt deki bir arkadasimiz daha 2 hafta önce sıfır as150 aldı.. Bulusmaya ilk geldiginde "abi bu ne bizden kim nc750 aldı" dedim

Çünkü makina o derece heybetli güzel duruyor.. Ama yanına geldigim zaman isler degisti..
7000 tl para veriyoruz ilk olarak arkada bizi kampana fren karşılıyor.. Kampana nedir abi ? 7000 tl ye motor satiyorsun arka fren kampana.. Kimse cbf de ybr de oyle demesin onlarin bir piyasasi var ve japonlar saglamlik konusunda eminim bajajdan bir tık usttedirler.Kullanmadım ama forumdaki düşünce o şkilde.
Diger bir husus ayak marşı öylesine enduro tarzlı bir motorda çok kötü görunüme sahip ki ayriyetten hava sogutmali olması motorun diğer itici yanlarindan biri...Son kötü yani ise o kadar ince tekerleklerle araziye ben girmek istemezdim şahsen

Yani eğer ki Kuralkan As150 yerine As200 getirseydi arka fren disk , motor sıvı soğutmalı olacagindan dolayı ve lastik ebatlarida büyüyeceginden benim bile elimdeki japonumu satacagim alacagim bir alternatif olurdu... Bu şekliyle kötü motor mu hayır çok yakışiklı motor ama saydigim eksiklerden dolayi mağlesef tercih edilmiyor diye düsünüyorum.. Ama 200 lügü gelirse çok tutar herkes takar çantayı seyahata gider fikrimce