Pulsar 200NS

Merhaba. Yeni motosiklet kullanıcısıyım ve ilk motorum olarak Pulsar 200NS' i tercih ettim. Şuan 550 km' de ve rodaj bakımına götürmem gerekiyor. Yetkili servis dışında yaptırmamım sakıncası var mıdır, çünkü yetkili servisi rodaj bakımına 200 TL gibi bir fiyat verdi ve bu benim şuanlık maddi durumumu aşmakta. Verilen fiyat sizce normal mi ?

Normal şartlarda (genellikle) ilk bakım işçilik ücretsiz parça ücretlidir ki ilk bakımda sadece motor yağı değişir. 200cc için koyulacak motor yağına da 200TL bütçeye koyar.

İstenen fiyat yetkili servis için, fiyatı onlar koyduğundan normaldir. Ancak mantıklı mı derseniz değil.

Yine de o motosiklet için garanti süresince tüm bakımları yetkili serviste yaptırmanızı önermek zorundayım. Kumar tipi bir motosiklet almışsınız, iyi de çıkabilir dertli de. Eğer ki herhangi bir bakım süresi aşılır veya yetkili servis harici işlem yapılır ise garanti kapsamı dışına çıkarılır ki krank kesme dahil herhangi bir (o motosiklet için) bilindik bir arızada dahi garantiden işleme girmez, tüm ücret tarafınızdan tahsil edilir. Bu durumda herhangi bir hak da iddaa edemezsiniz.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
sakıncası yok garanti dışında kalır bu da bi sorun teşkil etmez. Garanti; herhangi bir üretim kaynaklı sorun olsa bile kullanıcı hatası dediği için sıkıntı yapmana gerek yok

İstanbul'da yaşıyorsanız Gayrettepe'deki Motoser'e gitmenizi öneririm.
İlk bakım 110 TL
http://www.bajajservis.com/pulsar_servis.html

Tek tavsiyem garanti dışına çıkma. Eski pulsarımda kullanıcı hatası die bişeyler bana ödetilmedi. Göstergeyi bile garantiden değiştirdiler. Lakin 200₺ fazla diyip 2000₺ ödemek zorunda da kalabilirsin. Bu yüzden garanti dışına çıkma!..

Çık kardeşim yerim garantiyi, pulsar 200 RS var bende 5 k bakımınıda garantiden yaptırdım daha gitmem, adam yağ ve filtre değişiyor 150 tl işçilik alıyor. Hatta çıkarırsan bakım için yardımcı olurum sana, Honda marmara da arkadaşım çalışıyor 30 liraya işçilikle yaptırırım sana. Benim bakımları ona yaptırıyorum artık.

Git dışarda biyerde yaptır 2 yıl garanti veriyorlar sırf garanti var diye bakımlarda 3 katı para domalıyoruz sen o işi dışarda yaptırsan iki yılda bin liradan fazla cebine kalıyor

Borç al serviste yaptır , arka amartisörler sorunlu olabiliyor ben garantiden değiştirdim. Akü gösterge , terleme bunlar hep olası durumlar .(bende hala bir Pulsar var)

1 sene sonra diyelim ki a sebep b sebep satmak istedin , 8000 bin km de , 8000 bin km de sadece iki kez bakım yaptırıyorsun zaten . Garantisi devam ediyor diye yazmak var 8000 bin km de demek var zaten o parayı satarken kazanırsın.

Ben mesele millet üç kagıtçı oldugu için servis bakımlı motor alıyorum ,üç fazla verip yoksa öbür türlü tr de 40 bine gelince motorlar garajda bekliyor .😊😊

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar