hocam kalitede farkliliklar olabilir elbette ama genel anlamda parca fiyatlari muhtemelen cok daha pahalidir. tek parca ustunden karsilastirma yapmak dogru sonuc vermez cunku.
Kesinlikle kaliteli değil üstelik parça fiyatları japonlarla yarışır seviyede ve parçanın bir ömrü dayanıklılığı yok şöyleki arka amortisör 2 kişi artı yükle 1100 km yol yaptım hiç birşey olmadı okadar kaldırıma çık in kasisten geç çukuru görme hızlı ve sert gir birşey olmasın düz yolda giderken amortisör patlasın olacak iş değil 450 lira amortisör sonra yakıt tüketimin artsın 1 depo ile 160 km zor git servis pompa arızalı olabilir desin 750 lira pompa aküsü ölsün ekran gelmesin kafadan sürekli ses gelsin arada keçeden su yağ karıştırsın bi keçe değiştirmek en ucuz 250 lira 3 cü senemiz hor kullanmam teker yapmam stopie yapmam her yeri dökülmeye başladı 2013 model süperboy eğitim motorumuz 5 senede o kadar aceminin altına girdi o kadar yerden yere düştü kaza vs acemilerin debriyaj yemesi dışında debriyaj değişimi dışında motoruna anahtar değmedi üstelik motor yazın o sıcağında hemen hemen hergün sabahtan akşama kadar parkurda 1 viteste çalıştı üzerindeki akü 5 yıllık ne şanzumanı bozuldu ne aküsü öldü nede başka bir arıza bilemedim valla parça pahalı ömrü kısa
Son düzenleme: