Bireysel sürüş dinamiklerini gözden geçir, kararını etkileyecektir. Herşey motorun markası, modeli, fiyatı falan filan değildir. Netice itibarı ile her motor bir gün kazayı tadacaktır

ale: Sürüş dinamiğin derken dışarıdan birisinin gözlemini yada genelde nasıl kullandığına ilaveten kendi iç sesini dinle.. Ben burdan geçerim, yat yat yaaat, döndü dönmedi, ha döndü... sıyrılır giderim... bas bas baaaaas, bırak fireni kaçarım şurdan ve hepsinden önemlisi ikilemde kaldığın anları düşün. Kırmızı yandı yanacak, basıp geçsemmi, frene asılsam mı, sağa sinyali vermiş ama kavşağa daha var yapıştır abicim abicim onu bekleyemem, dal sağına kop git... gibi..
Bu dediklerim her ne kadar tecrübede olsa kişinin içinden gelen sabırsızlık ve adrenalin sonucu ortaya çıkabilen etmenlerdir. Bende öyle aman aman tecrübeli bir sürücü değilim. Bana bunları söyleyip, trafikteki halimi yada hiç ummadık zamanda neyin nasıl dürtebileceğini düşündürten çok değerli büyüklerim oldu. İyi şeyler paylaşılır. Bende paylaşmak istedim.
MT-25 i ve birde ABS nin faydasını birdaha düşün derim.
Esen kal.