Pulsar 200ns ile ilgili 2 soru

1. si eksoz un altında küçük bi delik var ve ordan su atıyor bu normaldi fark eden oldu mu ( delik gayet orjinal duruyor tahliye gibi )
2. si aldığımda radyatör suyu baya azdı takviye yaptım üst limite kadar 4 gün geçti yine minimum un az üstüne düşmüş normalmidir.

1. si eksoz un altında küçük bi delik var ve ordan su atıyor bu normaldi fark eden oldu mu ( delik gayet orjinal duruyor tahliye gibi )
2. si aldığımda radyatör suyu baya azdı takviye yaptım üst limite kadar 4 gün geçti yine minimum un az üstüne düşmüş normalmidir.

1.si normal tahliye deliği terlemelerde biriken suyu dışarı atmak için herkesde var rahat olun
2. si normal degil hortumları kontrol edin herhangi bir kaçak varmı birde yag seviye camından yagın rengine dikkat edin eger beyazlaşma var ise suyu motora verıyor demektir ki hiç iyi olmaz servise göstermenizde fayda var.

Çok teşekkürler yağ yeni değişti kontrol ederim suyu da gözlem altında tutuyorum.

Motosikleti
Dominar 250
1. sorunun cevabını zaten kendin vermişsin. normal yani
2. sorunun cevabını servisine gidip direk ustadan öğreniyorsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2. sorduğun başıma geldi.motoru aldım 20 gün falan olmuştu habire resim çekiyorum.resimlerde fark ettim yeşil radyotör suyu baya minumum altına inmişti.baya bi telaş yaptım bende direk servise götürdüm.servis baktı herhangi bir sıkıntısı yok dedi üstüne ilave ekledi o gün bugündür 10 ay oldu.daha yeni 1 senem olucak motorla.bidaha 2 tane bakımdada üstüne hiç bir şey eklemedik.ama eğer 3 4 kere başına geliyorsa bi problem olabilir.

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Sürekli bir eksilme söz konusuysa silindir gömleğinde çatlak veya üst kapak contasında çatlak olabilir aman dikkat

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar