Pulsar 200NS - Honda CBR125 - Yamaha YZFR125

SİZCE ?

• HONDA CBR 125R

Oy: 14 20.6%
  • YAMAHA YZFR125

Oy: 14 20.6%
  • PULSAR 200NS

Oy: 40 58.8%

• Kullanılan toplam oy
    68
Abilerim önemli olan hp si değil sakin hırcın kullanım fılan olmadan duzgun surmede bakımını yaptırmada motorda kronık bır skıntı olurmu ? :'( bugun sanayi mahalesinde 2 tane gördüm peş peşe abi yok böyle bişey 600 lük görünüm ve naked çok tatlıydı ':/

Yzf125 ve pulsar sahibi olarak söylüyorum kesinlikle pulsar almalisin yzf çok yorar ve 125 cc yetersiz bence gazi acmazsan pulsar da gayet efendi gider..

Pulsar iyi hoş.fiyatta güzel ama bulunduğum yerde 2 tane pulsar sahibi var.ikiside servise gidip gelmekten gına geldi diyorlardı.aama bu saydıklarından hangisi dersen pulsar derim bende.

Pulsar iyi hoş.fiyatta güzel ama bulunduğum yerde 2 tane pulsar sahibi var.ikiside servise gidip gelmekten gına geldi diyorlardı.aama bu saydıklarından hangisi dersen pulsar derim bende.

peki yanı motor u alınca servısten cıkmıyormuyuz ? bilginiz varmı tam olarak :'( oyle ise cbr 125 alım 20-30 bin kullanama niyetim var.

Deminde kullanan bir arkadaşımız 5 kaza geçirmiş 1 keremi ne servise gitmiş. Çelişkili sizin mevzu heralde

ıkıncı el kımın nasıl kullandıgı bellı olmayan 125 cc lık bı motor alıp 3 gun sonra gıtmıyo bu beaa dııcene al pulsarı rahat et soyledıgın km lerı yapıncada bı ust cc ye gecer sın zaten ozamana kadar 400 cc pulsarda gelır alır devam edersın . ben sımdıye kadar 9500 km yaptım sorunum yok sehır ıcınde tatmın eden ve kullanımı kolay ekonomık bır motor kımılerı kucumsuyo hınt malı falan deyıp kalıtesız oldugunu falan soyluyo ama hıcde kalıtesız bır arac degıl al abıcım pulsar al pısman olmazsın. servıs sıkıntısı yok parca ucuz daha ne olsun.

2 el cbf 150 bul 1 sezon takıl 150 cc yetmiyor diyene kadar idare eder bakkala bile motorla git virajı kontrayı vitesleri öğren sonra 250 cc :cherry:

ıkıncı el kımın nasıl kullandıgı bellı olmayan 125 cc lık bı motor alıp 3 gun sonra gıtmıyo bu beaa dııcene al pulsarı rahat et soyledıgın km lerı yapıncada bı ust cc ye gecer sın zaten ozamana kadar 400 cc pulsarda gelır alır devam edersın . ben sımdıye kadar 9500 km yaptım sorunum yok sehır ıcınde tatmın eden ve kullanımı kolay ekonomık bır motor kımılerı kucumsuyo hınt malı falan deyıp kalıtesız oldugunu falan soyluyo ama hıcde kalıtesız bır arac degıl al abıcım pulsar al pısman olmazsın. servıs sıkıntısı yok parca ucuz daha ne olsun.

2. El 125 cc lik motorların km leri 30 bin ila 35 bin arasında. Bazen hayret ediyorum bu insanlar bukadar ufak motorlarla bu km leri nasıl yapmışlar diye. Düşük olanlarda bariz belli oluyor bilerek düşürtüldüğü. Gönlüm pulsardan yana şuanda.

honda da yamaha da kalıtelı motorlar sıkıntı cıkmaz ama 125 cc tecruben var zaten yazdıgına gore o yuzden kısa bır sure sonra guc sana yetmıyecek o yuzden sehır ıcı ıcın yeterlı guctekı pulsarı alman hemde sıfır alabılıyosun o paralara hıc dusunme derım zaten daha once de dedıgım gıbı pulsarın kalıtesıne ben guvendım ve tahmınımden daha kalıtelı cıktı ınsallah da bu kalıte devam eder ve bızı uzmez.

honda da yamaha da kalıtelı motorlar sıkıntı cıkmaz ama 125 cc tecruben var zaten yazdıgına gore o yuzden kısa bır sure sonra guc sana yetmıyecek o yuzden sehır ıcı ıcın yeterlı guctekı pulsarı alman hemde sıfır alabılıyosun o paralara hıc dusunme derım zaten daha once de dedıgım gıbı pulsarın kalıtesıne ben guvendım ve tahmınımden daha kalıtelı cıktı ınsallah da bu kalıte devam eder ve bızı uzmez.

Teşekkürler hocam. Bugun uğrayacam zaten bu yorumlarınızdan sonra hemen bakmam lazım makinaya :)

Valla 10 bin lira o ss modele vereceğime 3 bin daha koyar kawasaki almayı düşünebilirim acıkcası

yanlız pulsar alacaksanız mutlaka lastikleri değiştirin. fabrika lastikleri iyi değil kaliteli bir takım lastik size daha da keyif almanızı sağlicaktır.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Anket yapmışsın çoğunluk pulsar diyor. Pulsara niyetin yoksa niye oraya ekliyorsun ki :D Yada bize inanıp güvenmiyorsan ne diye soruyorsun? Bende Pulsar diyip konudan ayrılıyorum. Aldığın motorun resimlerini atarsın artık ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar