Pulsar 200 NS cree U7 led far montajı yardım !!!

Sa arkadaşlar.Aşağıdaki led sis farlarından bir çift aldım.. Kendi kelepçeli anahtarı vs var. Fakat montajı hakkında bilgim yok.Montajı pulsarın koruma demirine yapmayı düşünüyorum. Elekriksel olarak nasıl yapılacağını tarif edebilecek biri varsa yardımcı olursa sevinirim.kablolar nereden geçecek ?? Bazı yazılarda röle takılması gerektiğinden ,birde aküye bağlanmamasından bahsetmişler..Ürünün gücü 20W. gerilimi 12-80v..

gZ7B3N.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende aynı üründen dragstarıma bağladım bağlantıyı kısaca anlatacak olursam kontaktan aldım.kontak açıldığında elektrik gelsin diye.sonrası direk aküye bağlantı yaptım aküye girmeden önce de sigorta bağladım.kısaca bu şekilde umarım bi fikir verir size.
GoOMzy.jpg

Bunların bide far olanları oluyor , nerden buluyorsunuz bunları Cbr 250r a olurmu far olanı

ilginiz için teşekkürler..montaja henüz başlamadım.. farklı önerileri olan varsa konuyu takipteyim.

selamun aleykum arkadaşlar...pulsar 200 ns ye cree u7 led bağlantı konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varsa takipteyim..

selamun aleykum arkadaşlar...pulsar 200 ns ye cree u7 led bağlantı konusunda yardımcı olacak arkadaşlar varsa takipteyim..

facebook pulsar 200 ns türkiye grubuna yaz muhtemel kemal diner arkadaşımız yardımcı olacaktır bu işlerle çok uğraştı yardımı fazlasıyla dokunur buradan da görür ise bilgi verir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar