Pulsar 200 NS Alibeykoyden Calinmistir

Merhabalar bugün saat 21:30 civarında pulsar 200 NS model motorumuz Alibeyköy otogoraindan çalınmıştır 05317017851 veya 05433063428 görenlerin bu numaralardan birine haber vermeleri rica olunur.
Motoru 2. El 2016 model 4.000kmde aldık 4. Günüydü daha 😠

PLAKA 34 PR 9727
Şase no : MD2A36FZ6GCM20742

Lütfen arkadaşlar; en kötü ihtimal alarmlı bir disk kilidi alalım, takalım. Üşenmeyelim. Kaşla göz arasında gitmiş emeğiniz.

çok geçmiş olsun inşallah bulunur, haram zıkkım olsun bu namertlere

Tesekkurler arkadaşlar inşallah buluruz çalan kişiden o misli misli çıkar o yönden kafam rahat kaza yapmış olsam bu kadar koymaz sonuç olarak alin teriyle kazanılan biseyi 2 dakikada götürüyorlar insana koyuyor.

Ne konumda çalındı, ders alabileceğimiz bir durum var mı? Kilitlimiydi?

Kardeşim Alibeyköy meydandayım. Bakarak olacam, insallah bulunur. Kilit falan filan var mıydı, sadece gidon mu kitliydi.

Alibeyköy otogarinda giriş yaptığınızda ispark ücret alıyor park için sonuç olarak is park bekliyor orda o yüzden pulsarin bagajı küçük olduğundan kilit tasiyamiyodum dreksiyon klidi 1 ise yaramıyor biliyorum ama sadece direksiyon klitliydi sonuç olarak is park var diye bıraktık 10 dakika arayla kaçırdık.

Lütfen arkadaşlar; en kötü ihtimal alarmlı bir disk kilidi alalım, takalım. Üşenmeyelim. Kaşla göz arasında gitmiş emeğiniz.

Alarmlı disk kilitleri yağmurda ötüyor. Birisi ötüyo diye sinirlenecek diski yamultcak falan . Veya aklın orda kalcak şimdi ya yağmur yağarsa diye

Ders alınacak çok fazla bisey yok motoru kucaklayıp yanında tasican resmen arkani dönmeye gelmiyor.

Bende otogara yakın oturuyorum yeni 150 NS aldım nere olursa olsun güvenmemek lazım en kötü bi kilit şart şuan bende plakada yok randevu aldım daha tam çalınmaya müsait

Alibeyköy otogarinda giriş yaptığınızda ispark ücret alıyor park için sonuç olarak is park bekliyor orda o yüzden pulsarin bagajı küçük olduğundan kilit tasiyamiyodum dreksiyon klidi 1 ise yaramıyor biliyorum ama sadece direksiyon klitliydi sonuç olarak is park var diye bıraktık 10 dakika arayla kaçırdık.

Hukuk olaylarını araştırın, muhtemelen dava açsanız kazanırsınız.

Alibeyköy tarafında oturmuyorum sadece otogarda isim olduğu için gelmiştim saat 22 30 felan olduğu için isparkta görevli kalmiyormus akşamları o yüzden sorumluluk almıyoruz dedi güvenlik tabi ben bunu bilmeden biraktim

İspark'dan çalındıysa ve ispark fiş kestiyse motorunuz sigortalıdır. Oradan alabilirsiniz.

Işte sıkıntı orda görevli calismiyormus aksam saatlerinde bende bilmiuodum bunu çıkarken öderim diyodum o yüzden fis kesilmemisti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar