PULSAR 200 NS ALEV ALEV YANDI

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bütün Pulsar'lar alev alev yanıyormuş beyler, almayın.

la bu hintlilerin ne kadar gıcık bi aksanı var. terlikle ağzının ortasına bi vuracan.

Aha bajaj yerme fırsatı.”Saldırııın”

Diye düşünecek insanlara ithafen...

Aga Ora Pulsarın merkezi, Bizim gibi 15 bin bayılmıyor.. Sanki Çöp konteyneri tutuşmuş gibi hava orda. Yani kıymetsiz..

Haklısınız;

www.bajajauto.com dan görebilirsiniz ns200 fiyatı 98,714 hindistan rupisi yani 5,783 tl, dominar 400 fiyatı 144,113 hindistan rulisi yani 8,443 tl.

Doğrudur aynı kronik sorun RS'lerde de var. Benimki de arada bir yanıyor hemen cebimden çıkardığım yangın söndürücü ile söndürüp yola devam ediyorum. Videodaki hintliler kendi mallıklarından dolayı söndürmeyi beceremiyorlar.

Bu ampül arkadaştan gina geldi.Dostum sat şu makinayı kurtulalım.Seni ve saçma sapan konularını hergün görmek zorunda değiliz!

Son düzenleme:
Dikkatli bakarsanız yanan motorun ayaklık yakınlarından yağ akıttığını ve göstergesinin çalışmadığını da görebilirsiniz. Bu alev alma sorunu Elon Musk' ın roketlerinde de vardı bir dönem. Sonra hallettiler sanıyorum.

Kıymeti arkadaşlarım , sanıyorum 1960 lı yıllarn filmiydi . Filmin ismini de, oyuncuların isimlerini de hatırlayamıyorum. Tek hatırladığım galiba çok meşhur bir Amerikan aktörüyle , yine çok bilinen bir İtalyan aktristi zannediyorum Triumph marka spor bir otomobil ile bütün Avrupa' geziyorlardı. Uzunca bir süre birlikte seyahat ettikten sonra bir yerde arabaları yanmaya başlıyordu. Anında yetişen itfaiye, bizdeki gibi suyla değil, KÖPÜKLE, yanan otonun hava almasını önleyip söndürüyordu. Bu film Dünya sinema tarihindeki sayıĺı eserlerden biridir. Filmi hatırlayan arkadaşlar ismini ve kadroyu söylerlerse sevinirim. Keyifli sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

Üstü açık 2 kişilik çok koyu yeşil , arka bagaj kapağı üzerine valizler ve eşyalar bağlanmıştı. Aktristin kıyafeti de beyaz ve maksi olarak kalmış aklımda.

Adamlarda 200 NS çok ucuz 1500-1600 dolar. Hindistan da Motosiklet sektörü baya iyi durumda.

Kıymeti arkadaşlarım , sanıyorum 1960 lı yıllarn filmiydi . Filmin ismini de, oyuncuların isimlerini de hatırlayamıyorum. Tek hatırladığım galiba çok meşhur bir Amerikan aktörüyle , yine çok bilinen bir İtalyan aktristi zannediyorum Triumph marka spor bir otomobil ile bütün Avrupa' geziyorlardı. Uzunca bir süre birlikte seyahat ettikten sonra bir yerde arabaları yanmaya başlıyordu. Anında yetişen itfaiye, bizdeki gibi suyla değil, KÖPÜKLE, yanan otonun hava almasını önleyip söndürüyordu. Bu film Dünya sinema tarihindeki sayıĺı eserlerden biridir. Filmi hatırlayan arkadaşlar ismini ve kadroyu söylerlerse sevinirim. Keyifli sürüşler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------

Üstü açık 2 kişilik çok koyu yeşil , arka bagaj kapağı üzerine valizler ve eşyalar bağlanmıştı. Aktristin kıyafeti de beyaz ve maksi olarak kalmış aklımda.

Two for the road mu abi?

Ateşli makine kendini belli ediyor. Hindistan zaten yanıyor, motor yanmış çokmu.

Siz mangalda en son ne zaman et unuttunuz da yandı onu hatırlayın bakalım

Haklısınız;

www.bajajauto.com dan görebilirsiniz ns200 fiyatı 98,714 hindistan rupisi yani 5,783 tl, dominar 400 fiyatı 144,113 hindistan rulisi yani 8,443 tl.

Hesabınız yanlış, hiç bir zaman başka ülkede satılan ürünü kendi alım gücümüzle kıyaslamayın. İnternetten baktığım kadarıyla hindistanda asgari ücret 200 dolar civarında(İnternetten buldum yanlış olabilir) 1 dolar 65 hindistan rupisi olduğu için aylık asgari ücretleri 13.000 hindistan rupisi(Vasıflı çalışan için), vasıfsız çalışanın günlüğü 3.5$ o da aylık 105$ yani 6.825 hindistan rupisi. Bence aylık asgari olarak 6500 - 13000 arası hindistan rupisi kazanan birisi için 98.714 hindistan rupisi çokta kıymetsiz değil.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar