- Konu Yazar
Arkadaşlarım abilerim merhabalar , geçen gün konu açmıştım salı günü pulsar 200ns alıyorum diye . Bugün kısmet oldu aldık şükür
Gel gelelim bu işe nasıl atıldım , nerden buralara geldim hiç anlamadım . Normalde arabalarla bol vakit geçiren kendimi bildim bileli ayaklarımın üstünde duran aklı selim , işinde gücünde yaptığım hiç bir işte aileden destek almayan 24 yaşında bir gencim . Bu motorculuk yoluna nasıl başladım kısaca anlatayım , arabalarla uğraşmayı küçüklüğünden beri seven bir otomobil sever gençtim . Fakat hız delisi , yanlama vs o tarz değil söküp takayım yenileyim modunda
Peugeot aracım vardı , satıp getz aldım . Elimde birikmişim vardı onuda çar çur etmiyim diye gidip mondial marka scooter alıp motoru öğrenmeye başladım . 2016 mart ayında aldım , site içerisinde kapalı parkda hergün sürüp alıştıktan sonra araba yerine işe motorla gidip gelmeye başladım derken e5 , otoban vs alıştım aynı sırada ehliyet işlemlerinide yürüttüm beraberinde B sınıfına a2 ekledim . şuana kadar 7 bin küsür km yol yaptım mart ayından beri , sabahlara kadar videolar izleyip doğru motosiklet kullanabilme taktiklerini izleyip kendimi geliştirmeye , yanlışlarımı düzeltmeye başladım derken aradan 8 ay geçti scooter'im ile , bu süre içerisinde devamlı bir vitesli motor arayıp durdum . Cbr 250 baktım , sıfır cbf baktım felan fıstık derken en son pulsar 200ns karar verdim .
Neden pulsar 200ns . Kimisi çok övdü kimisi dedi ybr , cbf felan fıstık . Kimisi aldı yerden yere vurdu , japonların yağ yakması bilmem nesi kazada kırılan jantları görmezden gelinirken pulsar'da ne olsa dalga geçer olmuşlar , üstüne oturmamış adamlar motorun karşıtı olmuş bir dünya ıvır zıvır şey . Tercihlerim neydi , güzel havalarda yağmur yağmadıkça işe gidip gelmek günde 5 km , şehir içi trafikten kurtulmak ve kısa mesafelerde kız arkadaşımla gezmeye gitmek kamptı vs
Çok uzun yola zaten araç olduğundan çok dert etmedim son hızı , benim için 90 100 km güvenli seyredeyim yeterli gerisi sorun değil . Tipi hoşuma gitti , parasına göre teknolojisi fazlaydı o yüzden aldım
BU arada diğer scooter'im satılık haberiniz olsun , aracımdaki yeni aldığım basslarıda satıyorum
Bugun sabah aldığımda eve gelirken , aracı benzinliğe bırakmıştık babamı indirdim

Gel gelelim bu işe nasıl atıldım , nerden buralara geldim hiç anlamadım . Normalde arabalarla bol vakit geçiren kendimi bildim bileli ayaklarımın üstünde duran aklı selim , işinde gücünde yaptığım hiç bir işte aileden destek almayan 24 yaşında bir gencim . Bu motorculuk yoluna nasıl başladım kısaca anlatayım , arabalarla uğraşmayı küçüklüğünden beri seven bir otomobil sever gençtim . Fakat hız delisi , yanlama vs o tarz değil söküp takayım yenileyim modunda
Neden pulsar 200ns . Kimisi çok övdü kimisi dedi ybr , cbf felan fıstık . Kimisi aldı yerden yere vurdu , japonların yağ yakması bilmem nesi kazada kırılan jantları görmezden gelinirken pulsar'da ne olsa dalga geçer olmuşlar , üstüne oturmamış adamlar motorun karşıtı olmuş bir dünya ıvır zıvır şey . Tercihlerim neydi , güzel havalarda yağmur yağmadıkça işe gidip gelmek günde 5 km , şehir içi trafikten kurtulmak ve kısa mesafelerde kız arkadaşımla gezmeye gitmek kamptı vs
Bugun sabah aldığımda eve gelirken , aracı benzinliğe bırakmıştık babamı indirdim