pulsar 150 ns susturucuyu cıkarırsam

yemedim içmedim 6.200 e pulsar aldım toplam malıyet 8 bini buldu. şuan gene yemiyorum içmiyorumki motora benzin atam.:pr:
herneyse

motora çakma akropoviç attırmayı düşünüyorum. fiyat biliyomusunuz?
şuan hiç param yok malesef o yuzden para biriktirene kadar susturucusuz binmeyi düşünüyorum. tavsiye edermisiniz motora sıkıtı cıkarırmı?
şehir içi kullanımı yasakmı

Kendin bile rahatsız olursun sesten o derece çok çıkar. Sesi de berbat olması cabası

Sebep?
Derdin nedir?
Ne olmasını istiyorsun?
Ne olacağını biliyormusun?
Yolda trafik ceza yazsa,motorunu bağlasa,yolda biri odunla kovalasa...
Ve hatta yakalasa bile üzülmem..
Üstelik üzülmeyen tek kişi ben olmam.

lütfen yapma. çok küfür ediyorlar, öyle böyle değil, ben şahit oluyorum, eksoz açık gezenlerin 7 göbek gelmişini geçmişini yâd ediyorlar. işin içine zürriyet, cibilliyet giriyor hocam sakın deneme. eşik, beşik muhabbeti bile oluyor, aman dikkat!

Hiç suçum yoktu bir okul çıkışıydı kaldırımdan inerken egzozum altan koptu sadece 5/10 cm lik bir boru kalmıştı egzozumu aldım ayamın altına koydum 1 km den dağa az bir yolda 3 motorcu,yaklaşık 10/15 araba ve sayısız yaya küfür hakeret argo tahrik edici sözlerde ve ithamlarda bulundu 20 dk geçmeden kaynatırdım ama hiç tanımadığım akrabalarıma küfür ettiler aşırı ses dışında motor dağa bi atik oldu ama be😆 bide ışıkda yanımda gaz veren cbr sanırım 125 likdi benim gaz sesimi duyunca etrafına bakmıştı o günü unutamam 😆😆😆😆😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar