pul koleksiyonu para edermi?

Arkadaşlar elimde 80-90 lı yıllara ait yerli yabancı 100 civarı pul var yaklaşık 15 yıldır bende özenle korudum sizce satsam para edermi? verilicek hiçbir para manevi değerinden yüksek olamaz benim için lakin şuan sıkışığım ve merak ettim

Şahsım için söylüyorum gençken bende pul koleksiyonu yapıyordum. Şimdi dünyanın basılan ilk pulu olsun istersen beş para vermem gençlik hevesi işte geçti gitti. Moralini bozmak istemem ama şahsi fikrimi samimice paylaşmak istedim.

Şahsım için söylüyorum gençken bende pul koleksiyonu yapıyordum. Şimdi dünyanın basılan ilk pulu olsun istersen beş para vermem gençlik hevesi işte geçti gitti. Moralini bozmak istemem ama şahsi fikrimi samimice paylaşmak istedim.

beklentim öyle ciddi rakamlar değil zaten daha ortaokula giderken bir akrabam tarafından bana verildi o zamandan beri saklıyorum hiç satmayıda düşünmemiştim bu zamana kadar merak ettim sadece

Moderatör
Yurtdışında olsaydın koleksiyonerler ummadığın meblağlar verebilirlerdi belki.
Ama bizim ülkede pek alıcısı çıkmaz böyle şeylerin.

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
o yıllarda bu tür koleksiyonların başka maksatlarla dile getirildiğini hatırlıyor gibiyim :)

bence pul koleksiyonunu sat az daha koyup ybr al :D şaka bir yana eğer dediğiniz gibi özenle korunmuş ve zengin bir koleksiyonsa ilgilenen mutlaka çıkar benim tavsiyem yurtdışındaki alışveriş sitelerine de koleksiyonunuzu koymanız böylece dünyanın her yerinden koleksiyon meraklıları bunu görüp daha yüksek bir mebla ödeyebilirler size

pulları koleksiyoner değerinin yüksek olması için mühürlenmemiş olması önemli , eğer postalarda gelen mühürlü pullar elinde varsa zaten pek bir şey etmez. dursun ilerde çocuklarına hediye edersin

pulların resmini çekip google görsellerde aratabilirsin, belki değerleri hakkında bir fikir verebilir.

valla heves kırmak gibi olmasın ama, ben de gençken heves etmiştim bu işe

hatta sıra bekleyip ptt'den 1988 tarihinde, atatürk'ün ölümünün 50. yılı anısına çıkarılan bir pul almıştım. toplam öğrenci harçlığımla. 400 lira idi.
bu konuyu görünce aklıma geldi, aradım baktım, 3-3.5a satıyorlar...
aha şu pul:
https://urun.gittigidiyor.com/kolek...rk-un-olumunun-50-yili-hatira-bloku-287762081

kktc de o sene aynı sebepten anı pulu bastırmıştı. o da 3 lira şimdi.

sinirlendim kendime bak şimdi. o soğukta onca yolu gitmiştim ya.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar