Diğer Puch motor

S.a motosiklet.net sakinleri aranıza yeni katıldım.
Mağlumunuz yaz ha geldi ha gelecek derken geldi sayılır, bende yaz aylarında rüzgarla serinlemek için puch motor almaya karar verdim görünüşleri çok hoşuma gitti hele ki o modifiyelileri (alırsam bende yapacam..) azda yakıyormuş zaten ama sorun şu ben motordan hiç anlamam şimdi gider alırım kafama göre bi sorunu vardır vs. başım yanar o sebeple almadan önce nerelerine bakmam lazım neresini kontrol etmem lazım bana yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin,mopetler arasında en sevdiğim o, motorun - egsozun sesinden anlaşılır, sesine bayılırım puchun:)

Peki hocam ben neresini kontrol edem bu motorun anlamamda fazla hani bi sorunu neyi vardır motorunda elimde kalmasın motor...
Arkadaşımın mondial 150HS si var ondaki gibi kullanırsam motoru elimde kalır bu puch o yüzden kazıkta yemek istemiyorum bir yardım edin aynı otomobillerdeki gibi motorunda nerelerine bakacam...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Peki hocam ben neresini kontrol edem bu motorun anlamamda fazla hani bi sorunu neyi vardır motorunda elimde kalmasın motor...
Arkadaşımın mondial 150HS si var ondaki gibi kullanırsam motoru elimde kalır bu puch o yüzden kazıkta yemek istemiyorum bir yardım edin aynı otomobillerdeki gibi motorunda nerelerine bakacam...

Binmeden anlaşılmaz,anlayan biri ile 2 kişi yokuşa sürün motor fazla bayılma yapmadan iyi çekiyorsa belli olur,
Egsoz dumanına bakın, mavi duman motor aşınmış yağ yakıyordur,siyah duman karbüratör ayarsız veya ayar tutmuyordur.

Binmeden anlaşılmaz,anlayan biri ile 2 kişi yokuşa sürün motor fazla bayılma yapmadan iyi çekiyorsa belli olur,
Egsoz dumanına bakın, mavi duman motor aşınmış yağ yakıyordur,siyah duman karbüratör ayarsız veya ayar tutmuyordur.

Hmm teşekkürler başka birşey var mı?

Egsoz dumanına bakın, mavi duman motor aşınmış yağ yakıyordur,siyah duman karbüratör ayarsız veya ayar tutmuyordur.[/QUOTE

o 2 zamnli degi mi yani yag yakiyor onun icin renk falan ise yaramaz egzoz sun vurusun bakicaz sesin ritmine vede cigeri ne durumda die bir tatli yokusa atlatiyosa digerleri ceker o sen rahat ol:)

puch un ciğerini bilir gözüm kapalı söker toplarım.ama sana uzaktan şurasına burasına bak diyemem.motor mümkün olan en düşük devirde tık tık tık tık çalışıyorsa ve üztünde gaz verdiğinde zıplar gibi ileri atlayabiliyorsa(bu çok kısa sürelidir) ve de kırığı döküğü yoksa iyidir denebilir.ama bunda mavi duman siyah duman arama .. zaten 2 zamanlı ve benzinin içine yağ katılan motorlardır.tabiki yağ yanarken duman atacak..

arkadaşlar puch un rolantide tık tık saydırması lazım tamam da ona aldanmayın üzerine binip biraz gezin motor ısınsın 5-10 dk kadar eğer hala tık tık ritmini bozmadan çalışıyorsa sıkıntı çıkarmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar