pubg

Motosikleti
Yamaha x-max 250 ABS (2025)
konusu açıldı mı bilmiyorum ama insanı asosyal yapan mobile oyun.
çoluk çocuk arkadaş amca dayı oynuyoruz resmen.
motora bile binmeyi unuttum. rüyama giriyor. sileceğim yakın zamanda.

konusu açıldı mı bilmiyorum ama insanı asosyal yapan mobile oyun.
çoluk çocuk arkadaş amca dayı oynuyoruz resmen.
yürümeyi bile unuttum. rüyama giriyor. sileceğim yakın zamanda.

6 ay mobilini oynadim sonra steamden aldim laptopda oynuyorum. Sinir hastasi oldum paranla rezillik

Motosikleti
D400
Mons Nite (Pokemon) ve Kafa Topu ile yeterince kafayı yiyorum.

almıyım ben.

Mobilde denemedim hiç . Arkadaşlar ısrar etti diye steam'den indirdim ama hayatta kalma oyunu için bu kadar gerçekçilik biraz fazla .

Kalabaş yerlere atliyorsun kısa sürede ölüm riski çok fazla , tenha yerlere atliyorsun silah envanter falan bulmak sıkıntı . Harita küçülüp gaz mi elektrik mi ne darliyor seni .
Kısaca 2 seneye yalan olup gider bence bu oyun .

Bunu oynayacağıma Battlefield 4 oynuyorum daha çok sarıyor.Battlefield 1 den bahsetmedim bile.

Havalar yağışlıyken pek motora binmem bende pubg ye başlıyım dedim geçen hava çok güzeldi motor aklıma gelmedi pubg oynadım :)

İlk başlarda 3-4 saat oynuyordum. Özellikle gece yatmadan önce oynamayın. Yatağa yatınca uykunuz gelmiyor. Bu meret yüzünden gece 3 e kadar oynuyordum. Şimdiler de günde 1 saat anca oynuyorum. Yakın zamanda bu oyunda tarihe gömülür. Oyunca çok hile gördüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son 4 yıldır clash of clans favorim ilk zamanlar pek sık fıkıydım oyunla şimdi köy full savaştan savaşa arada muhabbete girerim. Hayatımın en iyi oyunu Knight Online dı ve öyle kalıcak sanırım 😀

pc versiyonu boşanmama sebep oluyordu :) Hala arada oynarım ama artık sabah 4 lere kadar oynamıyorum. Malum iş var.

MFF

Vakit bu dünyada kişinin en değerli varlığıdır. Malı, mülkü, makamı elde edebilirsiniz fakat fazladan bir nefese sahip olamazsınız. Kendinizi geliştirin, okuyun, bilgi birikiminizi artırın. Bu hazzı oyunlardan alamazsınız. :)

Pupg bilmem de ben günde 1-2el LoL atarım. İyi gelir. :mrgreen:

Face yok instagram yok twiter yok whatsap hiç yok hele bu tarz oyunlar yanından geçmem.
Not: Bir zamanlar hayatım bu oyunlar yüzünden alt üst oluyordu, çok şükür kurtuldum👍 herşey yolunda

geçen nette bir genç fortnite midir ne karın ağrısıdır oynarken eşi yemeğe çağırıyor, bu delişmen oyundan kalkıp yemeğe iştirak etmiyor. epey bir kavga ettiler ama. kadın ağladı falan. çocuk da var.

bağımlı olmamak lazim. tadında bırakacaksın..

geçen nette bir genç fortnite midir ne karın ağrısıdır oynarken eşi yemeğe çağırıyor, bu delişmen oyundan kalkıp yemeğe iştirak etmiyor. epey bir kavga ettiler ama. kadın ağladı falan. çocuk da var.

bağımlı olmamak lazim. tadında bırakacaksın..

abi nasıl her konuyu evliliğe bağlıyorun hayranım

Motosikleti
D400
adam tüm aileyi alıştırsa hiç sıkıntı olmayacak :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar