puantör nedir maaşları nasıldır?

arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı gibi sorum bu. puantör nedir ne iş yapar ve maaşları nasıldır? istanbul tersan komutanlığına özürlü puantör alımı olacakmış buradaki işimi bırakıp oraya gitmeme değer mi? şu anda dershanede danışma olarak görev yapıyorum asgari ücret ile. bu işle ilgili sizlerin düşünceleri nedir? yardımcı olabilirseniz sevinirim.

puantör çalışan işçilerin günlük yevmiye kaydını tutan personeldir. genelde inşaat şirketlerinde şantiyelerde, maden şirketlerinde iş alanı vardır... tersanelerde bunlar gibi değerlendirilebilir ... zor bir iş değil özel sektörde maaşlar asgari ücretin az üzerindedir ( iş sahasının büyüklüğü çalışan sayısına göre az veya çok değişebilir ) ama kamu kuruluşu ise zaten hangi vasıfla işe alınacağınız ve hangi maaşla işe başlatılacağınız bellidir..

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim aziz bey

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

bu arada o bölgedeki ev kiraları nasıldır?

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

istanbuldan kimse yokmu??

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim aziz bey

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:15 ----------

bu arada o bölgedeki ev kiraları nasıldır?

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

istanbuldan kimse yokmu??

Tersan D.K.Komutanlığı pendikte görünüyor. istanbulun en güneydoğu ucunda, kiralar ortalama 500tl dir. (Mahallesine ve eve göre değişir). İş güzel görünüyor. Asgari ücretten fazla vereceklerini tahmin ediyorum. Memur ya da sözleşmeli personel statüsünde olacaksınız muhtemelen. Şuanki giderleriniz ve hedeflerinizi bilemem ama bence değerlendirin, imkanınız var ise.

orası olsun da daha bişey istemem baya bir rahatlarım maddi olarak memur maaşı alıyorlarmış 1500 - 1700 civarı filan oluyor herhalde o da 500TL kiraya versem kalan 1000TL yine bana her türlü yeter borcumu harcımı öderim.

bahsettiğin yer kaynarcada deniz kuvvetleri komutanlığına bağlı bir tersanedir...sahildedir..özel sektör filan değil askeri işyeridir...girebilirsen eğer şansını mutlaka denemelisin derim...

deniz kuvvetlerine geçmeden önce 3 sene çalıştım orada...şimdiki yönetimini bilemem ama her türlü özel ıvır zıvırdan çok daha iyi ve disiplinlidir...

Özürlü derken ? Sanırım engelli demek istedin. Senin ne işin var engelli kadrosunda ? Varmı bir engelin ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar