Psychedelic Duvar Boyama Çalışmam

Futuristik hobi olan duvar boyama,tasarım olayı youtube videolarından odamın duvarına kadar sürükledi beni,saykodelik yaşam tarzımı fırça vasıtasıyla odamın baş köşesinde ve sevdiğim 2 canlı olan baykuş ve kadın'ı aynı karede buluşturararak boş saatlerimi mutlu şekilde harcadım.

Efendim yapılması oldukça meşakkatli göründüğünden kat be kat zor öyle kağıda çizmek yada boyamak gibi değil,el ayak batıyor,tiner kokusu kafa yapıyor fırça kalın olduğundan kıvrım kavis yapana kadar göbek çatlatıyor,akarı kokarı çok yani,tabi öncesi de var ne çizecem nasıl çizecem şuraya mutlu bir ağaç mı yoksa kedi mi koysak vs vs zor iş vesselam.

Buyrun;

j2ch0.jpg

F54

carlos eline sağlık güzel olmuş ben böyle resim çizen adamlara hayranım bana bi imza lı resim yollarmısın:queen:

Hahaha @Fatih'im ben değilde gelecek sezon bodruma gelirsen tekrar çok güzel çizen iskandinav bir hatun vardı bilfiil imza töreni düzenletebilirim aranızda :p

F54

kanka o zaman en kısa zaman da geliyorum iskandinav işkoç ispanyol fark etmez ırkçılık a her daim karşıyım yani:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Elinize saglik guzel olmus. Yagliboya mi , plastik boyami kullandiniz?

Plastik boya hocam :) Arka plan ise sadede saten alçı biraz zımparaladım sonrasında kurşun kalem ile önce kabataslak çizimi yaptım sonrasında fırça ile doldurdum tabi kaliteli fırça olmayınca ancak bu kadar oldu,doğru düzgün ekipmanım olsa çok daha iyi olabilirdi.Bunun gibi boş bir duvarım daha var orada daha kaliteli çizimleri paylaşacağım.Yaşasın sanat :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aslinda bu tur resimlerde kaliteli fircaya pek gerek yok. Yeterki fircaniz onceden kullanilip fazla temizlemeden bir kenara atilan sertlesmis fircalardan olmasin. Boyacilarda satilan uyduruk fircalarin yaninda birkac tanede suluboya fircasi olursa( detaylar icin) gayet guzel sonuclar alinabilir.Bir de tiner kullandim demissiniz tineri nerde kullandiniz?

Önceden kullanılmış sert fırçaları yumuşatmak temizlemek için.Tabi bir de sağa sola,elime bulaşan boyayı temizlemek için.

@Kuvvetmira insanlıktan bu yana var tabi :)

Futuristik yanı da o boyanın akması,aslında kasıtlı yaptım saykodelik yankılar katmak adına ama anlaşılmamış amatörlüğüme verin artık :rendeer:

Saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar