pssstt..! mt ailesi bende burdayım :)

selam mt ailesi,
bende motor aşkı bi anda başladı, pek ilgimi çekmeyen motorları artık nerde görsem inceliyordum, özellikle çapırları, 3 ay önce motorumu aldım ve yaklaşık bir aydır formu takip ediyorum.. ::tutkuy::

mt ailesi çok sıcak ve güzel bir aile, mt- istanbulun sapanca gezisine sakaryadan katıldım, pek bi keyifli oldu, burdan hepinizi tanımak ve selam vermek istedim

Bu sıcak ortamı sağlayan admin ve moderatör arkadaşlarada teşekkürü bir borç bilirim::alkiis:::rendeer:

sapanca kıyı restaurant

poyrazlar gölüne giderken

Hoşgeldin sevgi ve mutlulukla sürüşlerin olsun

hoşgeldin hocam iyi forumlar :rendeer:

Selam, Fthinky kardeş......

sağolun.. iyi dileklerinize çok teşekkür ederim:rendeer:

darkeagle abim topiclerinizin hayranıyım:queen:
siyahatmaca abim :rendeer: tekrar bir gezide görüşmek üzere..

hoşgeldin aramıza fatih :) referans olarak beni niye belirtmedin bak kırıldum şimdi ama:wiinkk: sakarya bilgisayar mühendisliği bölümümüzün motorsever insanı inşallah kazasız belasız sürüşler nasip olur hep kardeşime.inşallah beraber nice güzel km ler yaparız kardeşim:)

Aramıza hoşgeldin..
eyw.. saolasın okan

hoşgeldin aramıza fatih :) referans olarak beni niye belirtmedin bak kırıldum şimdi ama:wiinkk: sakarya bilgisayar mühendisliği bölümümüzün motorsever insanı inşallah kazasız belasız sürüşler nasip olur hep kardeşime.inşallah beraber nice güzel km ler yaparız kardeşim:)

saolasın Burakçım :) Walla benimde arzuladığım bişey dostlarımla kmler yapmak, gezilcek çok yer var :bounce:

hoşbulduk :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
::hosgeldi::tutkuy::

selam mt ailesi,
bende motor aşkı bi anda başladı, pek ilgimi çekmeyen motorları artık nerde görsem inceliyordum, özellikle çapırları, 3 ay önce motorumu aldım ve yaklaşık bir aydır formu takip ediyorum.. ::tutkuy::

mt ailesi çok sıcak ve güzel bir aile, mt- istanbulun sapanca gezisine sakaryadan katıldım, pek bi keyifli oldu, burdan hepinizi tanımak ve selam vermek istedim

Bu sıcak ortamı sağlayan admin ve moderatör arkadaşlarada teşekkürü bir borç bilirim::alkiis:::rendeer:

sapanca kıyı restaurant

poyrazlar gölüne giderken

merhaba hoş geldin.aynı şehirde sayılırız yaparız kısmet olursa farklı gezintiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar