Demek ki bu işin çözümü vize bilgilerini herkese açmakta. Motorun vizeye kaç km'de girdiğine bakılabiliyor mu bir yerlerden ?
Ptt den sorgulanabiliyor diye biliyorum ama o şekilde de km den emin olamayız. Muayeneden önce km düşürübilirler
Demek ki bu işin çözümü vize bilgilerini herkese açmakta. Motorun vizeye kaç km'de girdiğine bakılabiliyor mu bir yerlerden ?
2015 model 156.000 km.de model ismi vermeyeyim bir Honda ilanına denk geldim, bir başka ilanda da aynı motorun karenajlı olan modelinin 99.000 km.de ilanı var. Olması gerekeni yaptıkları ve yazdıkları için 2 motor sahibine de helal olsun, inşallah tez zamanda satarlar.
Zaten tüm kilometre düşürenler bu saplantılı psikolojimizden dolayı kilometreyi düşürmüyor mu ?
48 bin kilometrede aldığım motosiklet, 2007 model. Mümkün mü 48 bin kilometrede olması? Değil tabiki de, ben 148 bin kilometredeymiş gibi, yaşlılara gösterdiğim saygı ve hürmeti gösteriyorum, nazik davranıyorum.
NC ler genelde bu kilometreye ulaşmaları ile maşhur.
Ayrıca motomania Gökhan'ın dediği gibi. Motorcular yardımsever, motorcular kardeş deniyor, mal satarken tüm motorcular birbirini düdüklüyor.
Zaten tüm kilometre düşürenler bu saplantılı psikolojimizden dolayı kilometreyi düşürmüyor mu ?
48 bin kilometrede aldığım motosiklet, 2007 model. Mümkün mü 48 bin kilometrede olması? Değil tabiki de, ben 148 bin kilometredeymiş gibi, yaşlılara gösterdiğim saygı ve hürmeti gösteriyorum, nazik davranıyorum.
valla 1 senede 3.5 k km bindim
2007 yılında bir motor almış olsam bu hız ile su anda motor anca 42bin km yapmıs olurdum.
bence mümkün :cherry:
Yok üstadım Nc değillerdi, ben de ona şaştım. Karenaj derken, hani daha sportif olan diyeyim.
KM takıntısı genel olarak "garaj" kültürü ile alakalı bence.
Ezbere iş yapıyoruz.
Yapılmasına gerek olmadıgı halde 300 metre de bir zincir yağlayıp 600 km de bir de zincir temizliyoruz.
1000 km de bir yağ değiştiriyoruz.
Bu kadar.
Bilgimiz kısıtlı oldugu için "ooaaaaaa km'si düşük olsun yaaa" diyoruz
KM takıntısı genel olarak "garaj" kültürü ile alakalı bence.
Ezbere iş yapıyoruz.
Yapılmasına gerek olmadıgı halde 300 metre de bir zincir yağlayıp 600 km de bir de zincir temizliyoruz.
1000 km de bir yağ değiştiriyoruz.
Bu kadar.
Bilgimiz kısıtlı oldugu için "ooaaaaaa km'si düşük olsun yaaa" diyoruz