Psikolog Onaylı Aileyi motosiklet almaya ikna etme taktikleri

Öncelikle bilmeniz gereken şu kiAileniz size motosiklet aldırmamakta haklı. Siz haksız olduğunuz bir konuda istediğinizi yaptırmaya çalışıyorsunuz. Ona göre yaklaşmanız lazım. Ne kadar güvenli süreceğim ekipman takacağım deseniz de bilin ki her ay motosikletle ne eğitimler almış ne ekipmanlar Takmış abilerimizi yitiriyoruz. Televizyonlarda çıkıyor ailelerimiz görüyor bu haberleri.

https://youtu.be/hpHnJRDTI_8

Forumda görmüştüm bi kaç genç bu konudan yakınan. Yardımcı olmak istedim.

Direkt 5. Dakikadan başlayabilirsiniz a'dan z'ye yaklaşımınızdan tutun da kurnazca taktiklere kadar hepsi videoda.

Bu yorum burada kalsın, en müsait zamanda izleyip, yorum yapacağım. Emeğinize sağlık.

Neden istenilen şeye sahip olabilmek için başkasının eline bakılıyor, başkasına minnet edilip isteniyor anlamıyorum. Aile de olsa bir defa istedin almadılar ikincide isteme. Git çalış kazan al. En fazla iki gün tavır yaparlar hatta evden kovmaya kalkarlar(ki hiçbir anne baba evladını sokağa atmaz tamamen blöftür) daha sonra düzelirler. Millet kırk takla atıyor ailesine motor aldırabilmek için. La gören de motor galerisinde sadece baba parası geçiyor sanar.

Ben de bir defa istedim almadılar(evet, eşek kadar adam olmama rağmen ben de motor isteme hatasına düştüm.) İkıncide gittim çalışıyor görünmeme rağmen üzerimdeki evi ipotek ettirip kredi çektim aldım. Sonuçta ne oldu? Çocuğu sadece motor almakla kalmadı aynı zamanda kredi borcuna da girdi. Motora kızmayı unutup kredi çekmeme deli gibi kızdılar. Kredi borcunu kapatacak param var ama kapatmıyorum böylece onlar her taksit gününde strese giriyorlar nedense hoşuma gidiyor. :p

Son düzenleme:
Videoda da anlatıyorum zaten. Bende ailemin eline bakmadım kendim calisip aldim ki forumdaki çoğu kişi öyle zaten. Ama yeni nesil fazla girişimci olmadigi icin ailenin eline bakıyor o yüzden faydası olur diye düşündüm videonun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:44 ----------

Güncel efem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar