Ps4 Fifa 17 Oynayanlar

Merhaba arkadaşlar playstation'da fifa 17 online oynayan arkadaslar varmı acaba? Düşündüm de biz motorcular olarak oynayan varsa online bir lig kurabiliriz. :)

Online klasman oynuyorum bende aklıma geldi konu açmak istedim bu konu hakkında. Güzel olur gibime geldi tanışıp kaynaşmak rekabet :)

An itibari ile arkadaşlarla oynuyoruz kardeşim Ottomans FC takımımızın adı karşılaşmışızdır belki.

DKN

konuyla alakası yok ama motorunuzu daha kullanamadan neden satıyosunuz merak ettim

Satma sebebim bir anda maddi durumun dibe vurmasiydi. Fakat Allah'a şükür düzelttik satmiyorum artik

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------

Aynen öyle. Bende pes oynuyordum fakat 13 den sonra bıraktım fifaya geçiş yaptım ve ıyiki de geçmişim suan pes o kadar saçma salakca bir oyun geliyor ki gözüme anlatamam ☺

Ben oynuyorum da 15 gün önce PSN sürem bitti, dah almadım :) Division 3'deydim. Orta halli bir kadrom vardı :)

aytaci ekledim seni, division 1'deyim aylardır sağlam rakip yok. 3 Ay önce tüm coinsleri satıp UT'yi bıraktım.

Istekleri kabul ettim arkadaşlar. Oynamak istediğiniz zaman psn 'den mesaj atmanız yeterli :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar