- Konu Yazar
Merhaba ;
Şu anda elimde 2 tane %100 jenerik motosiklet ile ilgili domain adı var.
Bunları güzel projeler ile değerlendirmek istiyorum. Ama proje konusunda sıkıntım var.
ale:
Bir tanesine , kişisel blog tarzı bi şey yaptım. Kendi makalelerimi yayınlayacağım.
Diğerine ise ne yapacağıma bi türlü karar veremedim.
Yapacağım her ne olursa olsun , hit getirecek bi şeyler olmalı.
Ve giren kişilerede faydalı olsun.=)
Forum olsun istemiyorum. Zaten şu anda burada amacına en iyi şekilde hizmet eden bir forumum var.[motosiklet.net] ( ayrıca benimde motosiklet üzerine bir forum sitem var zaten)
Video sitesi desek , piyasada cok fazla var. Motosikletler hakkında güncel bilgiler desem , onu da diğer sitemde , kendi makalelerimle birlikte paylaşacağım.
Yani şimdi ne yapacağım bilemiyorum.
İnsanlığa yararlı bir proje için bana yardım edermisiniz?
Teşekürler şimdiden.
Not: domain ismini sormak isteyen olursa özel mesaj ile gönderebilirim.
Şu anda elimde 2 tane %100 jenerik motosiklet ile ilgili domain adı var.
Bunları güzel projeler ile değerlendirmek istiyorum. Ama proje konusunda sıkıntım var.
Bir tanesine , kişisel blog tarzı bi şey yaptım. Kendi makalelerimi yayınlayacağım.
Diğerine ise ne yapacağıma bi türlü karar veremedim.
Yapacağım her ne olursa olsun , hit getirecek bi şeyler olmalı.
Ve giren kişilerede faydalı olsun.=)
Forum olsun istemiyorum. Zaten şu anda burada amacına en iyi şekilde hizmet eden bir forumum var.[motosiklet.net] ( ayrıca benimde motosiklet üzerine bir forum sitem var zaten)
Video sitesi desek , piyasada cok fazla var. Motosikletler hakkında güncel bilgiler desem , onu da diğer sitemde , kendi makalelerimle birlikte paylaşacağım.
Yani şimdi ne yapacağım bilemiyorum.
İnsanlığa yararlı bir proje için bana yardım edermisiniz?
Teşekürler şimdiden.
Not: domain ismini sormak isteyen olursa özel mesaj ile gönderebilirim.