''Proje'' Dizayn Sevenlere

Motoru Çok beğendim
şu gösterge olayını ni detaylandiralim bağlantı seması temini vs konulari

Motoru Çok beğendim
şu gösterge olayını ni detaylandiralim bağlantı seması temini vs konulari
km saati ve okuyucu alınıyor..okuyucu mile monte ediliyor..teker dönerken okuyucunun parcası tur atıyor ve böylece dijital sayı olarak göstergede cıkıyor..tabi küçük tornalık işide var.

güzel çalışma kolay gelsin ellerinize sağlık : )
yalnız merak ediyorum arka tekeri daha kalın ve motorun genel görüntüsünü tamamlayacak bi jant ve lastikle değiştiremez misiniz?

ha yarısmak gbi bi amaç varsa tabi amacına uygun bi seçim, bnmki sadece nacizane bi fikirdi

depo far eksoz falan derken klasik mz den çok farklı bir uygulama.
hoşuma gitti bu motorun son halini çok merak ediyorum.

ne oldu bu motorun son hali ne durumda en çok bunu merak ediyorum nasıl olucak diye

ne oldu bu motorun son hali ne durumda en çok bunu merak ediyorum nasıl olucak diye

ben benim üzerime düşen kısımlarını yaptım.artık sahibi boya ve nikelaj kısmını yaptıracak.iş onlara kaldı..yaparlarsa resimlerim sizler için.nikelaj işi bir sürü uğraş,sökme takma vs. onları ben yapmayacağım için işler yavaş ilerliyor

hmm tamam anlaşıldı :) ama fikir güzel bir ara benimde aklıma gelmikti mz toplamak amabayağa farklı ve maliyetli birşey oluyordu o zamanki durum elvermediği için şuanlık beklemede :)

aroranın fabrikasından temin edebilirsiniz..adanada yada yedek parcacılara geldiyse bulabilirsiniz.

umarım motorunu ve egsozunu değiştirmez depoya kadar değiştirmiş ama onlar bari orginal kasın senden ricam :D
o güzel Mz Sesini bozma kolay gelsin

bitmiş halini görmekte isterim ama pek güzel olacak anlaşılan.... tebrikler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar