Prohell Air Mesh Mont yardım

Selam MT ailesi ben kendime ve kız arkadaşıma feyizoğlunda gördüğüm Prohell Air Mesh Montdan almak istiyorum.(Ben 1.77-79 kiloyum kız arkadaşım 1.70-55 kilo)Kendim için L beden kız arkadaşım için S beden düşünüyorum.
Bu montu kullanan,alternatif sunanacak olan var ise yardımlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler.

http://www.feyizoglu.com/alisveris/category.php?cID=356

Benimde bayadır aklımda özellikleri fena değil kullanıcı yorumlarıda öyle ama bide burdan kullanan varsa yorumları daha etkili olur

Bu monttan ve pantolonundan bende var geçen yaz kullandım güzel bi mont alabilirsiniz. Hatta benimkini alın :mrgreen: 3 mevsimlik bi montum daha var. Pantolonu da konttan daha ferah tutar ama o satılık değil :D. Sıfırnın yarı fiyatına veririm montu. L beden.

Teşekkürler ama sıfır almayı düşünüyorum:)

Alabilirsen pantolonunu da al. Fiyatı monttan ucuz. Neredeyse dizlik fiyatına.

Tercih senin tabi ama bence Held Maddox eğer giymeden bile mağazada inceleme şansın varsa held in farkını görebilirsin.
Gecen yıl buna çok benzeyen held air mesh model mont vardı görünüş nerdeyse tıpatıp ben onu ilk incelediğimde çok beğenmiştim ancak Prohel in aynı kalitede olmadıgını görünce fikrimi değiştirdim.

ben bi arkadaşta görmüştüm gezi yazısını okurken ama başka kullanan yok galiba

bende held maddox siyah renk olanından almayı dusunuyorum ancak yazlık korumaları saglam bir pantalon ne alabılırım bilmiyorum

tam bir senedir kullanıyorum çok memnunum,malzeme kaliteli işçilik güzel tavsiye ederim arkadaşım parasının hakkını veriyor güzel seçim :cat:

arkadaşlar hepinize teşekkürler
malum antalyadayım burada bu montu satan biyer varmı görerek ve deneyerek almak isterim

Bende nic marka yazlık mont kullanıyorum. Memnunum, bir inceleyin isterseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar