Profil isimleriniz niye değişik anlamı ne ?herkes ismini neye göre koydu ?

Na bu abilerin Türkçeleştirilmiş hali

motorhead-new-promo.gif

1000x1000.png

127

Ben rakamlardan yanayım aslında. Genelde kullandığım nickler mevcut ama mümkünse hep 127 rakamını alırım. İlk okul numaramdır. İlerleyen dönemlerde 127 sayısının dövmesini de yaptıracağım.

gokberk6426 -: ismim gökberk :) 64 yillardir yasadigim liseyi ilkokulu ve cocuklugumu yasasidigim sehir usak plakasi , 26 ise 3 yildir universite okudugum sehir olan eskisehirin plakasi :)

AWESQME = AWESOME

Türkçe karşılığı: Müthiş

Halk arasında biz nasıl "manyak bir şey" diyorsak yabancılarda absült durumlarda "awesome" der. Dizi/Filmlerde çokça görmüşsünüzdür.

Okunuşu "Asım" dır. "A" biraz uzatılır.

Çok fazla kullanılıcağını düşündüğüm için "O" harfini "Q" olarak değiştirdim.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
2005 yılında üye olurken sadece soyadımı kullanmak istedim. Lakin sistem kabul etmedi. Ben de soyadımın yanına doğum tarihimi ekledim. :)
Bir ara yönetime, mümkünse sadece soyadımı kullanmak istediğim konusunda müracaat etmiştim. Ama o zamanlar böyle bir uygulama olmadığı cevabını almıştım. Zira kullanıcı adımda ''61''i gören arkadaşlar beni Trabzon'lu sanıyorlardı.:)

Bthndmrl adımın sessiz harfleri adım Batuhan Demirel. Bende yalnızca isim foto kısmından yanayım.

Normalde nick isim olarak "Hayalet"i kullanırım ancak forumda gerek Hayalet olsun Gerekse ingilizce tabiri olan Ghost olsun alınmış,siyah renge olan sevgimden ötürüde "BlackGhost" ismini aldım.

Sebeblere gelince;

Hayalet lakabını bana kendi yaşadığım bazı olaylardan ötürü çevremdeki dostlarım söylerdi.Bir dönem hayatımda çok ciddi sıkıntılar yaşadım,ölüm tehtidi noktasına varacak mevzular başımdan geçti.GErek sosyal gerekse özel hayatımda dikkatli yaşamak zorunda olduğum yıllarda attığım adımların hesabını yapıyordum bu yüzden sanırım çevrem bana hep "hayalet gibisin,istediğin zaman görünüp istediğin zaman ortadan kaybuluyorsun,tam bir hayaletsin" derlerdi :) o zamandan beri bu lakabı kullanırım.

Bu arada o dönemlere rastlar motor tutkusu :) hayatımı düzene sokma noktasında motosiklet bana çok yardımcı oldu,bununda adı kaderde nbaşka bir şey değil bence,çok şükür atlatık o dönemleri ama ismimiz aynı kaldı :)

Mgora : Barbar Conan maceralarında geçer , Kara kıyıların kraliçesi Belit'in ve gemisi Tigress'in Baş Tayfası.

normalde forum ve oyunlarda ergenlik zamanlarından kalma ordi ve ordinaryus gibi nickler kullanıyordum. Suanda isim soyisim kısaltmalı kombinasyonlar kullanıyorum ama buraya uye olurken cok sevdiğim moorumun adını yazdım gectim :) sadece onu kabul etmeyince konyanın plakasını ekleyiverdim :) Profil ve atatardaki de şahsımın ta kendisidir. Forumdaki nicklerin isim ve soyisime cevrilmesinden yanayım.

68charger = hayalim:p ve inşallah gelecekte sahip olmayı düşündüğüm efsane olmuş american muscle car:thumleft:

Bir çok sosyal ortamda kullanıyorum:thumleft:

altı yıl motosiklet siz kaldım, kendimle dalga geçmek için .

motosiklet siz kaldığım yılların anısına .

Son düzenleme:
Ben tam bir Osmanlı İmparatorluğu hastasıyım, aşığıyım saymakla bitmez :queen: Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş yılı 1299,; ancak direkt böyle yazmadım ve Roma rakamları ile yazdım, hem merak uyandırıyor hem de değişik duruyor öyle yani :cherry: 1299 = MCCXCIX :bounce:

Mado dan dondurma almıştım. Eve kadar erimesin diye kutuya kurubuz koymuşlardı. O gündür namımız kurubuz:)

crocodill
aslı crocodile'dir daha önce kapmışlar bu nicki:pr:
Timsah anlamına gelir ve rahmetli Musisi den kalmadır :bounce:

Motosikleti
SuZan
yaklasık 11 sene K.O yani Knight Online oynadım. Clan adı ''Jilet'' olunca Nicklerimizi de Derby - permatiq - mach3 olarak kullanıyorduk öyle kaldı

Sti

Neden nick im Sti? 2006 yillarinda Baris Akarsu'nun "Yalanci Yarim" diye bir dizisi vardi. Orda bugeye subaru impreza Sti ile yaris yapiyodu. Ozamanlarda basladi subaru hayallerim ve aşkım. Nickimde Sti olsun dedim. Seneyede kendisine sahip olabilirim umarim. Herkesin hayalindekine kavusmasi dilegiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar