Eksikleri olabilir, ama kask konusunda söyledikleri bile dikkatle dinlemeye değer...polis var diye değil, kendi sağlığımız için ...
Tek ayak üstünde döndürüşü harikaydı hakikaten... CR1'de bu hareketi zar zor denediydim... tabii böyle fırıldak gibi döndürmek nerde... gıy gıy ancak ...
Güzel döndürdü harbiden... bu videodan o kare kaldı aklımda ...
Profesyonel kelimesine takılmayınız; muhabir, bilmediğinden, kelimeyi "usta" anlamında kullanıyor. Oysa profesyonel kelimesinin anlamı tdk'ya göre "Bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan (kimse), amatör karşıtı"...
Motosiklet yarışçısı değilse, profesyonel olmamış oluyor bu durumda ...
İşi gereği, işinde motosiklet kullanan motokuryeler profesyonel tanımına girer diye düşünüyorum.
İşine motorla gidip gelenleri profesyonel kategorisine sokacak olursak, işe arabayla gidip gelen herkes de aynı şekilde profesyonel araba sürücüsü olur ki, profesyonel kelimesinin anlatmak istediği bu değil...
Velhasılı, profesyonel olarak yapılmış (çocuğun bu işten maaş aldığını düşünüyorum) bu muhabirlikteki kelimelere takılmayınız... alabildiğinizi alın...
Abiyi dinleyenler kask takmaya başlasa bile kardır... Kalan ekipmanları da başkaları taktırtmayı başarsın artık...