profesional LPG

inş. gittikçe düşecek benzin sarfiyatımız:cat:Türkiye'ye ne zaman gelir acaba??

Son düzenleme:
videoda sanki malzemeyi alalım beraber yapalım gibi bir izlenim verilmiş.

yapsam mı ? acaba:)

Burda olması bence daha iyi...

[MEDIA]http://www.myvideo.de/movie/1603871.swf[/MEDIA]

Link bayağı uzun olmuş paşam..Videoyu buradan izleyin...

Son düzenleme:
çok tehlikeli çook.. bir kaza anında veya bize arkadan bi aracın çarpması sonucu ufacık kıvılcımdan başımıza gelebileceği olayı gözünün önüne bile getirmek istemiyorum...

çok tehlikeli ben tavsiye etmiyorum.. havaya uçar insan allah korusun..

ben motora bir xenon balansını koyacak yer bulamadım adam neler koyacak ne yarler bulmuş lpg ile çalışmasa bile adamı bu montaj kabiliyeti için kutluyorum valla ama bence tehlikeli ben arabada bile nasıl çesaret ediyolar anlamıyorum

vayy be gaz la çalışan motor :) , 200 avro gibi bi fiyat söylüyor videoda gayet ucuz , 200 km civarıda götürüyormuş ama bence de tehlikeli hem kapalı garaja giremez o zaman motor :)

Arkadaş bir link eklemiş..Sitenin sayfa düzeni allak bullak...

Bak oraya videoyu koydum..Bari linki kaldır ordan arkadaşım..Benim mesajdan
başlığına copy-paste yap...

bunu daha önceden benim bi arkadaşım yapmıştı scoteer ına koltuğun
altına küçük piknik tüpünü depo olarak yerleştirmişti baya bi ilgi
çekmişti o zaman...:bounce::cat:

Öyle bişey bulsalar ki o yakıt tankı hiç bir kaza sonrası hasar görmese ve patlama ihtimali ortadan kalksa o zaman çok süper olur.

peki bu lpg sistemini nasıl kuruyorlar motora t1 in kasasında yervar deposunu söküp ikitane 5,5 lt yaparsak çok güzel uyar bağlantıyı nasıl yapıyorlar veya yapa bilecek bir usta varmı?

Yakıt sarfiyatı olarak gerçekten cazip geliyor ama eğer ki Türkiye de bu yaygınlaşırsa çok büyük felaketler olacaktır.LPG li araçlarda bile kaçak dönüşüm yapan bir çok istasyon var , bagaja bir tüp motora bir parça takıyolar sonra gönder gitsin.Teknik olarakta tehlikesi ortada , depo her an darbeye maruz şekilde , arkadan çarpma anında olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum.

Ama size güzel bir haber vereyim , DİZEL motorlar gelecek " süresi sanırım biraz uzun tutulacak ama" . Şu an motor tasarım aşamasında , ölçüleri konusunda küçültülmeye çalışılıyor , dört gözle bekliyorum.

dizel motorunda sesini düşünemiyorum ağır iş makinası gibi olur kesin =)) çalıştırınca 2 sokak öteden duyarlar artık :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
O kadar gazla o motor 100 km bile yol alamaz.

Ayrıca motor hobi-zevk-yaşam biçimidir.

Büyük cc (çok yakan) motor almak ve binmek kişinin kendi tercihidir.

Yani kişi az yakan ve yol katetmeye yönelik motor istese commuter ler var. 100 km de 2-2,5 litre yakan.

E hem büyük cc motor alcan, hemde lpg takıcan. Git bir ufak boy motor al :) seçenek çok, araba gibi değilki...

LPG kuralına uygun takılırsa sorun olmaz, kaza anında
oluşturacağı risk benzinden daha az. Zamanında kulaktan
dolma bilgilerle arabaya taktırmak istememiş ve üç yıl sonra
ancak aklıma yatmıştı, o arabadan sonra 1600cc enjeksiyonlu
bir araç alıp ona da taktırdım ve karma tüketimim 170 krş,
yani 500cc lik bir motorla aynı maliyete yol alıyor.

ilginç olmuş bende dün kanalları gezerken italyan Mare tv de rast geldim adamlar scoterı bizim fabrikasyon üretilen lpg li taksiler gibi üretiyorlar.Lavotta marka lpg firması bu olat italyada oluyorsa yakında Türkiyeyede gelir,artık hayabusası olanlar sevinsin Klasel adem sen taktırırsın artıkın:queen:sonrada ben dr ye taktırırım:p

Bence LPG tankının yeri çok tehlikeli.İlla LPG takılacaksa orijinal depo değiştirilip güvenlik normlarını en üst düzeyde karşılayan başka bir depo konmalı.Bide 3.13lt LPG ile o motor en çok 100km yapar veya yapmaz.Benzinle çalışırken yaptığı menzile ulaşmak için orijinal deposundan daha büyük bir depo gerekecektir.(En azından arabalarda öyle).

Bir tanıdığımda Hero Honda var. Oda piknik tüpü ile bağlantı yapmış. Gayette güzel gidiyor. arasıra tüp'le arasıra benzin'le idare ediyor işte..
Bizim benzinimiz çok pahalı. Tüp istiyoruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar