problem beyin midir?

Arkadaşlar merhaba,
Hyosung gt 650 R motorum var.. motorumun motor kısmı canavar gibi.. fakat motorumu yuksek devırden dusuk devıre getırdıgımde yada rolanti normal sevıyedeyken cıft sılındır calısma yerıne tek sılındır calısması meydana gelıyor.. korkum beyının arızalı olması..
motorumun beynı mıtsubıshı ..
bu problem neden kaynaklanır?
temassızlık tesısatta problem? yardımcı olursanız ve bılgılerınızı paylasırsanız sevınırım.

saygılar..

forumda bu motoru ithal eden firmanın pazarlama müdürü geziniyor, ona sor yada kendisi seni yönlendirsin. Baktı işin iç,nden çıkamayacak, polemiğe girmem ben de diyebilir.

herhangı bırı bılmıyorum o konuda
ama ıkısınden bırısı calısmıyor rolantıde

rolantide çalışırken buji kablolarını sırasıyla çıkar.söktügün kablo çalıştırmayı değiştirmiyorsa o silindir arızalıdır.Sonra arızalı tarafın bujisini değiştir,düzelmezse muhtemelen subap arızasıdır.büyük ihtimal arka silindir arızalıdır.

arka silindirlerde sık rastlanan bır olay mıdır bu? suan bılmıyoruz neden oldugunu ? beyındır dıye suphelendık ve motor kısmında bır problem olmadıgına emınım..

Beyin arızası olduğunu sanmıyorum.
Yüksek devirde ateşleme yapıyorsa rölantide haydi haydi yapıyordur, çekişte sorun yoksa tek silindir çalışma sözkonusu değildir bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar