Premier Kask

Premier markasına hondamototal da rastladım. 900-1200 lira skalasındaki kaskları carbonmuş. 626 liralık olan bir modeli var premier monza diye. Dyneema Carbon Aramid Fiber & Epoxy Resin dış kabuğa sahip. Kask iyi güzel,kaliteli duruyor fakat daha önce hiçbir kullanana rastlamadım. Nasıl kasktır? Kullanan,gören deneyen var mı?

Guzel görünüyor piyasada pek rastlamadim ama kullanan arkadaslarin yorumlarini gormek isterim

Premier kaliteli bir kasktır. Türkiye'de pek kullanıcısı yoktur. Bildiğim kadarıyla İtalyan malı. Titanium alaşımlı bile kaskı vardı baya kaliteli olan. Kaskın üretim yılına ve denedikten sonra kafanızdaki rahatlık durumuna göre tercih edilebilir bir kask bana göre.

Son düzenleme:
Tesekkurler,peki dyneema aramid carbon fiber ne oluyor? Carbon alasimli aramid gibi bir sey mi?

Motomax de nitro aikido kask var sharp 5 yıldızlı carbon çift d ring bağlamalı ve 400 TL. Yedek parçaları da çok ucuz. Testin her aşamasından tam puan almış.

Premier görünce ulan dedim kask işinedemi girmişler. Sunny falan da çıkarır yakında yu-ma-tu. Neyse geyiği bırakalım. Arkadaşım onca bilindik marka varken bence gerek yok ilerde satmak istersen en azından 3-5 para eder diğer markalar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar