pratik yapacak yer

arkadaşlar acıbadem'de oturuyorum, ders alıyorum ama acemi olduğum için trafiğe çıkmadan önce kendi kendime bir miktar pratik yapmak istiyorum. şöyle trafiğe pek karışmadan ulaşabileceğim geniş ve boş bir alan tavsiye edebilecek olan var mı?

kadıköyde salıpazarının yeri var gelişim sürücü kursu da orda eğitim veriyor sanırım san da yakın onların arasına karışırsın .

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence toprak kimsenin olmadığı yolda pratik yap....Asfalt sonraları daha kolay gelicektir...

karion olacak birkaç gün sonra, bilirsin sen o modeli.

sabah 8-9 gibi kozyatağı carre-four otoparkına git bomboş ve cok buyuk bir alan

hayırlı olsun pseudo, güle güle kullan. bende de var güzel alettir. acemi isen trafiğe çıkma hemen, gerçi dengeli bir alettir karion.
benim sana önereceğim bir yer malesef yok, ben de toprak arazi çok aradım ama malesef yok

hayırlı olsun pseudo, güle güle kullan. bende de var güzel alettir. acemi isen trafiğe çıkma hemen, gerçi dengeli bir alettir karion.
benim sana önereceğim bir yer malesef yok, ben de toprak arazi çok aradım ama malesef yok

hatırladım hyosungfanclub.com'da sormuştum sana karion'u :) tavsiyeler için sağol. özeline de bir daha bakarsan birkaç sorum daha olacak :wiinkk:

toprak alan şehir içinde biraz zor görünüyor. aklıma bir tek toprak futbol sahaları geliyor, oraya da sokarlarsa... :p

Motorun hayırlı olsun kardeşim... Darısı basımaa... yalnız ist gibi bi yerde boş ala bulman biraz zor gibi gözüküyo yanlış mıyım :pr:

Motorun hayırlı olsun kardeşim... Darısı basımaa... yalnız ist gibi bi yerde boş ala bulman biraz zor gibi gözüküyo yanlış mıyım :pr:

inşallah alırsın en kısa zamanda :)

hocam eralp söyledi bugün, göztepe'de anakent kolejinin orada eski araba pazarı mı ne varmış, şu anda kullanılmıyormuş, geniş asfalt bir alan. orası uygun görünüyor.

motosiklet kullanmaktaki esas problem trafikteki diğer araçlar (ve hatta yayalar) olduğu için, boş alandaki pratikler pek bişey kazandırmayacaktır :) dolayısıyla bir an önce at kendini sokaklara. ama sakın trafikteki problemlerden biri olma :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar