Poyrazlar Gölü Kamp Fotoğrafları (20-21 Ağustos 2016)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Biraz yorucu oldu ama çok eğlendik :)

Sabah buluşma yerinde 6 motor 7 kişiydik, Poyrazlar Gölü'ne ulaşınca kamp atacak yer beğenmekte zorluk çektik. Alan büyük olunca yer bulamadık bir türlü.

Göle yakın olmak istemedik, hem gittiğimiz gün (Cumartesi) yeteri kadar kalabalıktı. Hem de Pazar günü gelecek günübirlikçiler ile göl etrafı daha çok kalabalık olur diye biraz kuytuya yerleştik.

Gelenimiz gidenimiz çok oldu. Toplamda kamp alanına 11-12 motor, 2 araba ve 4 tanesi çocuk olmak üzere ortalama 20-22 kişi geldi gitti.

Gece kalanlar toplamda 11 kişi ve 6 çadır oldu. Bir ara gece yarısına doğru Sivas'tan iki motor yola çıkan Ahmet Turan Peker abi ve oğlu Kardeşim Uğur çaya ziyaretimize geldi, sonra İstanbul'a devam ettiler.

Gece saat 01.00 gibi ufaktan gök gürüldemeye ve şimşek çakmaya başladı, havada dolunay vardı ama sık sık ayın önüne bulut geçip kapatıyordu.

Çadırlara girmeye karar verdik ve ufaktan çiselemeye başladı yağmur, ne ara uyuduk farketmemişim.

Sabah 05.00 gibi uyandım, sağanak yağmur vardı. İlk defa yağmurda çadırda kaldım, çok zevkliydi :)

Sabah serin ve biraz nemli bir ortama uyandık, cahillik edip gece semaveri dışarıda bıraktım. Sabah yakmak için de hiç kuru odun saklamadık. Bu yüzden semaveri tutuşturmak çok zor oldu, fakat çay hazır olana kadar yaptığım çorba ile idare ettik.

Çdırın içindeyken yağan yağmur zevkli, fakat çadırı toplarken yağan sıkıntı :mrgreen:

Havanın gün içinde sık sık yağacağı belli oldu Pazar günü, zaten mesire alanına da günübirlikçi vatandaşlar da gelmedi. Biz de fazla oyalanmadan kahvaltıdan sonra öğlene doğru toparlanıp çıkalım dedik.

Toparlanırken bir yandan sıcaktan terleyip bir yandan da çiseleyen yağmur ile ıslanmak yorucu oldu, bir ara yağmur hızlanınca benim çadır altlığı bırandayı iki motor üstüne gerip altına sığıntık.

Aklıma gelen yazacaklarım bu kadar.

Eski dostlardan gördüklerim sevindirdi, yeni dostlar tanıdım mutlu etti. Mustafa Kemal abi, Feti, Savaş ve bi uğrayıp kaçtıkları için adını aklımda tutamadığım diğer arkadaşlar :p

Çadırlar ile uğraşırken geldiğinde ilgilenemediğim arkadaşlar oldu kusurumuza bakmasnlar artık.

Başlığını açalım resimler birazdan dökülmeye başlar, ben bi çıkıp geleceğim elimdekileri öğleden sonra yüklerim.

olcay'ım geçen kampta hava kapalıydı bir sıkıntı var sende, kurşun döktür sen :queen:

pazar sabahına süprüz yapacaktım, bi mevzu çıktı gelemedim.
polo34'ü tenhada kıstıracaktım :mrgreen:, başka kampa artık.

Reserved. Bağlı olduğum internet fotoğraflara kota koyuyor sanırım çok fotoğraflı başlıklarda hiçbir fotoğraf gözükmüyor. Daha sonra tekrar bakacağım.

Fotoları yüklerseniz ben gibi gelemeyenler en azından anılara ortak olmuş oluruz..
Gidenlerin,kalanların emeğine sağlık..

Super Moderator
Bende cok değil 2-3 tane fotoğraf var, zaman kaybetmeden ekleyeyim..

Kamp alanından bir fotoğraf.. Motosiklet.net filamamızı da Olcay ile birlikte asmayı unutmadık ;) Motosiklet obasııı1!!!!

lE7DPE.jpg

Geceyi aydınlatma çalışmaları vol 1 ;)

oEgmq7.jpg

Motorum şekil beyler önümden kaçılın ulen ;)

ZYDqjk.jpg

Olcay ve Oğlu A.Efe

B8MdWD.jpg

Toplanırken biraz yağmur yağdı 2 motor 1 branda herşey tamam ;)

jB5Drj.jpg

Sağ salim evdeyiz;)

2jglWN.jpg

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Ben en erken sabah eklerim, bugün hiç vakit bulamadım.

Diğer arkadaşlar başlığı görünce resim eklerler.

Bende fazla fotoğraf yok ama olanlardan bir kaç ekleyeyim

Karnımızı doyurduk, semaverde çayın demlenmesini beklerken.
Bv9JbQ.jpg

Kamp olur da ateş olmaz mı
PIuiqh.jpg

Yükümüzü taşıdı o kadar. Vefasızlık olmasın arkadaşı da ekleyeyim : )
3rmMrb.jpg

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Gece kalmak için ayrıca ücret ödediniz mi?

Abi hava kararınca son model Range Rover ile 3 adam gelip çadır parası istedi :mrgreen:

Çadır başı 25 TL.

Not: Bendeki resimleri birazdan yükleyeceğim inşaallah.

Böyle güzel bir kamp fakat çok az fotoğraf :pr: Güzel olmuş elinize ayağınıza sağlık.

Şimdiye kadar yüklenmiş olan fotoğraflardan çok güzel bir organizasyon olduğu belli oluyor.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:33 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:37 ----------

Bu arada Feti'nin ayakkabılar Levent'te, Savaş'ın termos ise bende.

ha bir de kimin olduğunu bilmediğim bir kısa şort var bende , gri.

Benim çadırın üstündeydi. Kimin acaba?

Super Moderator
Feti ayakkabıların kokuyo olm gel al şunları ya alla alla ;)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti

Xdv76D.jpg

oEgPVR.jpg

J3YrZn.jpg

lE72qg.jpg

dX5zL7.jpg

Organize eden, katilan, gonul veren tum arkadaslarin ayagina ve gonlune saglik. Saat 10:00'a dogru Olcay abi ve Efe, Mustafa Kemal abi, Levent, Savas abi ve ayni isyerinde calistigimizi ogrendigim Feti ile Tuzla Opet'ten yola ciktik. Guzel bir yolculuktan sonra Poyrazlar golune vardik. Mekan genelde gunubirlikciler icin tertiplnmis, cadir kuracak alan kisitli. Buna ragmen geceyarisi Range jipiyle adam basi 25tl toplamaya gelen bir bekci vardi:)
Olcay abi, Levent, ben ve Eser abiyle yakinlari kamp kurduk. Sabah aileyi ziyaret icin erken ayrildim. Cok guzel bir organizasyon oldu. Kis gelmeden arayi fazla acmamak dilegiyle.

Bunlarda gezi başlığına günü birlik atılmış resimler.

Son düzenleme:
Bu arada Feti'nin ayakkabılar Levent'te, Savaş'ın termos ise bende.

ha bir de kimin olduğunu bilmediğim bir kısa şort var bende , gri.

Benim çadırın üstündeydi. Kimin acaba?

Sesli güldüm. Abi o şort da benim : )
Söylemesen aklıma da gelmiyor.

Levent havalandır azcık ya alıp getirince bizim evi de kokutmasın.

Şu numaraya bi mesaj atsanız da numaralarınızı alsam 545 937 0246
Ardından konum falan alır çıkar gelirim bi gün napalım, akılsız başın derdini motor çeker : )

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Buluşma yerinden yola çıkış videosu;

Kamp alanından görüntüler de yüklenmek üzere.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar