Powerbybyaydina Hayırlı Tezkereler.

crazy devil msnde başka dostum yok demişin...eyvallah...

sibemol her zaman bekleriz...

savaş abi bende ankaradaydım elmadağda inzibattım...acemi birliğim istanbul saruyer garipçeydi...

aydıncığım şoför olacaksın daha ne istiyon...45 gün postal giyeceksin ondan sonra postala elveda...bu bahriyenin elbiseside rahat olur...

bbrr abi istanbul dediysem bir hikmet vardır bu işte...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BBRR' Alıntı:
aydınım powerim
demek sen moddun ha ii antalya tayfasına havale ettim ben seni semihte ha bire benim mesajları kim siliyo diye soruyodu faili belli oldu artık :cherry:
güle güle git :rendeer: allah gönlüne göre versin :cherry:
eraser im benim :salut:

Abi yeni öğrendiğini söyleme sakın modlara ve modluğa yakınlığınla tanınan bi abimiz olarak :p :cherry: :cherry:

Yazık olmuş aydına sen antalyadan çık iskenderuna askere git. Olacak iş değil. Ne diyelim hayırlı teskereler. Aydın benden sana bir tavsiye Askerlik günlerinin herbirinin kıymetini bil bittikten sonra parada versen nizamiyeden içeri giremezsin. Başarılar diliyorum. Rahat uyuyun arkadaşlar aydın nöbette bizim güvenliğimiz için bekleyecek :cherry:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
O şimdi Asker

şafak 460

Forumdan Uzaklaştırıldı
bitmeeeeezzzz :cherry:

ne şafak 460 mı, bitermi bu askerlik beee, üffff... aydın duymasın... :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dedim ya bitmeeees
:queen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
federal niye la, biz 550 den başlamadık mı? Bak adam 90 taktı bile bize :)

Eyong, 550 başladıkta bitti mi, bana ömür gibi geldiydi yaw 18 ay Erzincan'ın dağlarını seyretmek off off....

yav aydın bugün teslim oldumu acaba...cep teli varsa yazabilirmi siteye sıpayı özledi şimdidden

Moderatör (forrap)
Şafak 1 yazdığımız günlerde gelecek bu topice,o zamana kadar Aydınsız aydınlık olmaya çalışıcaz...

Aydın Arkadaşımızın 20.11.2005 tarihinde yapılan asker yemeğine Antalya gurubu olarak manavgat'a gezi düzenleyerek katıldık. Aydın yarın Akşam yani 22.11.2005 tarihinde akşam 20:30 da Vatani görevini yapacağı İskenderuna doğru yola çıkacak. Kendisine hayırlı teskereler dilerken geride bırakacağı ailesi ve sevenlerinede allah Kavuştursun diyoruz. Uğurlamaya Gidecek olanlar 18:30 da Antalyadan manavgata hareket edecektir.

bir cep nosunu rica etsek aythakan kardeşim....son bir kez sesinin duyayım powerbyaskerimin...

sağol...arayayım bir toparlağımı...bunu askerde harcarlar yav...parlak ve beyefendileri sevmez kadro askerler... :queen:

acemilerde kadro askerler veya usta birliğinde üst devrelerin arasında talim öğretmeni kültürsüz cahil tipler istanbul izmir ankara gibi büyük şehirden gelenlere gıcıktır bildiğim kadarıyla...aklınca ezmeye çalışırlar...ama iskenderun kalabalık...arada kaynar...

Arkadaşlar nete son girişim gitmeden önce ve izne gelinceye kadar son mesajım
Hepiniz süpersiniz inanın bana sizleri çok özlücem :salut:

iyi, kötü, acı, tatlı, günlerimiz geçti görev yaptığım süre içerisinde hatalarım oldu belkide bilmeden kırdığım var ise Özür dilerim :rendeer:

arkadaşlar motosiklet.net ailem HAKKINIZI HELAL EDİN :rendeer:

dödüğümde gene süper olucaz herkezi seviyorum :joker: :cat:

(gelince yazdıklarınızı okumak süper olucak)

Kardeşim aydın işlerimi yoluna koyarsam ziyaretine gelicem ama soy adnı bilmiyorum
iskenderun bana 2 saatlik yol motorla 1.5 saatte alırım havalar iyi olunca gelicem hemde
siteden 2 arkadaşla umarım acemilik dönemin iyi geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar