Powerbybyaydina Hayırlı Tezkereler.

Birazda askerlikten fotolar atalım dimi ama şuan için elimde olan bunlar bunlar balık masası fotolarımızı ben yokken silmişler kartdan ama gene çekicez

Bize bağlı olan gemiler limanı, ilerde karargah binamız, her akşam oturup çay kahve keyfi yaptığımız Sarıyer, Trabya manzarası
58lv3.jpg

Yazıcı kardeşliği
40li2.jpg

askerliğimizi yediğimiz bölük büromuz kraliyet bize ait 8) günümün nerdeyse sabahtan akşama kadar olan bütün kısmı burda geçiyor (sabah 07:00 - akşam 24:00-03:00)
13ar8.jpg

Birazda askerlikten fotolar atalım dimi ama şuan için elimde olan bunlar bunlar balık masası fotolarımızı ben yokken silmişler kartdan ama gene çekicez

Bize bağlı olan gemiler limanı, ilerde karargah binamız, her akşam oturup çay kahve keyfi yaptığımız Sarıyer, Trabya manzarası
58lv3.jpg

Yazıcı kardeşliği
40li2.jpg

askerliğimizi yediğimiz bölük büromuz kraliyet bize ait 8) günümün nerdeyse sabahtan akşama kadar olan bütün kısmı burda geçiyor (sabah 07:00 - akşam 24:00-03:00)
13ar8.jpg

ya aydın bende denizciydimde o yeşil atlete izin vermezlerdi be eskiden beyaz olcek derlerdi...
bi denizciye yakıştıramadım o yeşilleri..
abi onu bitli piyadeler giyiyor yav..
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

geçen biride koydu lafı gitdi zaten
ben dedim 'senin geldiğin günü biliyorum' diye
oda bana 'ben geldim gidiyorum daha burdasın' dedi

Şavaş abi acemiden kalma o değişim yapınca fazla sallamıyorum ne olursa giyiyoruz diye 'yasaklar çiğnenmek için'

Aydın naber lan...Bak gece 02.00 seni anıyorum...:rendeer:

Bitermi be kanka 145...Bence bitmez...:queen:

Ben yatıyorum hayatım...Sabah kimbilir kaçta kalkacağım...Zor bu askerlik be kanko...Para versen yapmam valla...

mete abi çarşılar kesildi be abi neyse 2 hafta sonra Antalyadayım abi geziler beni bekliyor :)
kalan : 139:pr:

kankaaaaaaaaaaaaaaaaa lannnn 5 oldu aradığım ne hafta içi ne hafta onu ordasın...En son çavuşun gemiye indi dedi...naber dostum...Çarşısını yiyim...şafak 139 kanko...yedin bitidin askerliği tosbağa...Sende askerliği bitiriyon ya ne diyim artık...Herkes yapar...musti81 bile yapar artık...:p

abi akşam geç saatlerde geliyorum artık büroya torun aldık artık :cherry:
ama ara sen bekliyorum akşam

kalan 95 gün ve gene İstanbula geri döndüm izinde bitdi artık kaçış yok son 3 ay daha sabret Aydınnn

bitti bitti ağlama artık...Askerliğin yarısını evde geçirdin...diğer yarısınıda büroda...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben askerliğimin bitmesini hiç istemedim...Üzüldüm açıkçası...Her gün çok eğleniyorduk...Varmıdır benim gibi bitmesini istemeyen acaba???

Bir topic açsakmı acaba?? Askerlik anıları diye...Gidecek arkadaşlara da moral olur belki...Anıları yad ederdik, ne güzel olurdu...

Bu arada arkadaşım topiğinde geyik yaptık ama sana da en yakın zaman da dönmeni dilerim...Hayırlı teskereler.....

ya Mete abi denetleme var aralıkta acayip sürtüyoruz kalan işleri yapıyoruz ama en kısa zamada uğrucam abi

ahhhh ahhhh şubat 21 benim daha yeni başlıyacak.az daha sık dişini aydın kardeş.biz ne yapalım??bitmiş az kalmış yaaffff.sen geliyon ben devralıyorum.inşallah oralara teskere getireceğiz size

Eveeeeet Pazartesi Aydın arkadaşımız Vatani görevini yapmak için birliğine teslim olacak , askerliğini İskenderunda Bahriye yapacak olan Aydın arkadaşımıza Hayırlı Tezkereler Diliyorum. hayırlısı ile git hayırlısı ile gel.. :king:

Ayrıca Aydın askere gitmeden bir açıklama yapmak istiyorum herkes bilsin. Powerbyaydin sitemizin güzide moderatörlerinden biriydi. Herkes hakkını helal etsin. :rendeer:

Aydın namıdeğer powerbyaydın
img011602cu.jpg

Bu başlığı Aydın asker iken şafak sayarak aktif tutacağiz. :p

ARKADAŞLAR 16.11.2005 TE eRHAN TARAFINDAN AÇILAN BU TOPİĞİN ÜZERİNDEN TAM 1 YIL 1 AY GEÇMİŞ...ŞAKA GİBİ DEĞİLMİ...KANKAMIZIN 69 GÜNÜ KALMIŞ...VAY BE YAŞLANDIK...

bela8as.jpg

130120051100yx.jpg

pardon büyük harf olmuş yazı...

arayıp sesini duymak isteyenler...bi motive edelim iki parmak atalım geyik yapalım sevaba girelim diyenler olursa...

numerosu...0216 424 04 56:mrgreen:

Mete abicim çok sağol hatırladığın için zaten az kaldı gelmeme bence bir ara bana veda partisi yapalım son aylarda derim nasıl fikir ama herkeze toplu veda etmiş olurum Antalyaya giderken

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hadi Aydıncım geçmiş olsun askerlik de bitti :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar