Powerbybyaydina Hayırlı Tezkereler.

göreve Marmarise gitdiğimde Barış abime uğramıştım :cherry:
ne görev ama Marmaris - Antalya - İstanbul
Barış abim özledim walla askerlik bitsin en kısa zamanda gelicem gene yanına

Süper Moderatör (BBRR)
Aydın askerlik bitmeden biz sana bikaç zor görev daha ayarlarız merak etme...

powerbyaydin' Alıntı:
wayyyyyy be oldum yani 8 ay öncesi aklıma geldi gözlerim yaşardı ama kalan 202 gün daha

neyse bu günlerde biticek sonra kaldığım yerden devam edicem :cat:
herkeze selam hepinizi çok özledim :rendeer:

kanka sayılı günler bak nasılda geçiyor...hayırlısı olsun...sabah 6 da program bitti...çağrı ve mesajını 02-03 gibi gördüm cebin kapalıydı...attığım mesajı sabah aldın galiba...eve geldik sabah 06.30a doğru tanyeri ağarırken...şaft kayık tabi..kılıçbalığı abiyi 2 ye doğru uğurladık...programı varmış Ortaköye arkadaşlarıyla...bende rahatsız etmemek adına katılmadım...kızımlayım kanka...öpüldün...

daha 202 günün var...görüşcez inşallah...:p

hayırlı teskereler aydın kardeş ben sitede yeniyim ama unutmaki asıl askerlik askerden döndükden sora başlıyo sen sağlıcakla git sağlıcakla gelde hayat sana ikinci askerliğide öğretir zamanla... allaha emanet ol...:cat:

ben sitede yeniyim daha önce tanışmadık ama sana hayırlı teskereler
diliyorum.umarım enkısa zamanda sevdiklerine kavuşursun.

Super Moderator
Biraz da Taksim'den, Beyoğlu'ndan fotoğraflar isteriz...:p

Gelmek isterdim ama vaktin kısıtlıymış, kalan 153 günden birinde de biz görüşürüz artık:p

İyi haberlerini bekliyoruz, görüşmek üzere...:rendeer:

153 gün kala buluşabildik :)

Kanka Boğazdan nefret ediyorum artık...O nasıl Boğaz turuydu be abi...ayaklarım uyuştu...hani yanımızda manita olsa tamam çekilir ama 2 odun biri meşe biri kayın nereye kadar...Mıamı Vıce gaziside olduk bu ara...Haftaya ona gidekmi kankastarr...

Hiç fotomuz yok nedense dimi Aydın...Harbi niye çekilmiyoruz...:pale:

artık 50günde bir faslı yok kanka...tam gaz devam...birdahaki buluşmada motor olacak buna emin ol....

bitermi be 153 gün ....:p

Abi bende bitmez diyorum...inanmıyor...bugünü sayma gezdik tozduk...kaldı 152...

Barış Abi teskere alan kısa dönemlerin biri bizim şaşkına giderken ne demiş biliyomusun...

"Ben geldiğimdede buradaydın...gidiyorum yine burdasın...":queen:

Bizimki bayağı içlenmiş lafa...:)

Eveeeeet Pazartesi Aydın arkadaşımız Vatani görevini yapmak için birliğine teslim olacak , askerliğini İskenderunda Bahriye yapacak olan Aydın arkadaşımıza Hayırlı Tezkereler Diliyorum. hayırlısı ile git hayırlısı ile gel.. :king:

Ayrıca Aydın askere gitmeden bir açıklama yapmak istiyorum herkes bilsin. Powerbyaydin sitemizin güzide moderatörlerinden biriydi. Herkes hakkını helal etsin. :rendeer:

Aydın namıdeğer powerbyaydın
img011602cu.jpg

Bu başlığı Aydın asker iken şafak sayarak aktif tutacağiz. :p

bu topik...26.11.2005 te açılmış...2006 bitiyor bizimki halen asker...:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar