powerbyaydin asker yemeği ve otogarda uğurlama :)

Team07 inanın bana süperdi o gün hepinizi çok özledim :cat:
1ay 1 hafta geçti ve saat 5'e kadar özgürüm çarşı iznim var yani :)
evet Beykozdayım şuan 2ay eğitim kursum var umarım başarılı olurum inanın bana rahatım çok iyi gerçekten bazı şeylerin değerini daha iyi anlıyorsunuz anlatılmaz yaşanır olayı yani umarım herkez Kutsal Görevini başarı ile tamamlar ve çıkarması gereken dersleri çıkarır kendine :cat:
herşeyin değerini çok iyi anlıyorum inanın bana motora binmek, netde sizinle vakit geçirmek, aile ve arkadaşlarım, cam bardakda çay içmenin özlemini :) (askerde anlarsınız) ........... sayamıyacağım herşeyi anlıyor ve özlüyorum ama sayılı zaman geçiyor neyse ben gene saçmaladım
HEPİNİZİ SEVİYORUM :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aylar sonra ilkkez siteye girdim, seni resimlerde bile görmek çok güzel:salut: seni çok özledim...!neyse sana kötü bir haber artık motora binmeyeceğim hele kendim asla kullanmayacağım,yaşamak çok güzelmiş bir daha anladım,motor tutkusu senden bulaştı umarım geçer (anneme söz verdim) arkadaşlar motor kullanırken çok dikkatli olun en küçük bir dalgınlığı affetmiyor sonra benim gibi arabanın altında bulabilirsiniz kendinizi :cherry:

sanki biz özlemedik :salut: neyse zaman geçiyor kavuşmamız yakındır
ayrıca benden geçen bu hastalığı bıraktığın için sevindim nedenini sen daha iyi biliyorsun, seni senden fazla düşünmesem sana 'motora binme' demezdim.
Artık artçım olursun :wiinkk:

en büyük asker bizim powerbaydın rüyanda :cat: tugba ekinciyi:farao: gör okey kendine iyi bak

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar