Poşet

Bu marketlerde çanta ile girilmez poşeti gibi yazıların ve yasakların bir yasaya dayanağı var mıdır yoksa nereye şikayet edebilirim??

Oyle birsey deme haklari yok, kanuna aykiri.Bimer, cimer gibi yerlerden belediyere sikayet edilebilir diye dusunuyorum, veya zabitalar. Net bilgisi olan arkadaslar yazacaktir

Hangi marketmiş o? Bence şikayet edin. Kafalarına estiği gibi hareket edemesinler.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Topcase ile girmek yasak değil.
Biraz yaratıcı olacaksın o kadar.

:queen: :cat: :p

Iste belediyeyemi zabita mi nereye sikayet edecez o sıkıntı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazar onlar he de geç.olmadı hala yok mok diyorlar ara hemen yanlarında zabitayı bak bakalım nabıyorlar.direk zabıtaya şikayet edersin belediye de ilgilenir ama dilekçe falan yazman gerekir.

Genelleme yapmayalım hiç bir markette öyle bir yazı görmedim. Neresi hangi market yazının fotoğrafı var mı?

Poşetin paralı olmasının amacı bu değil miydi zaten? Sen evden çanta getiremeyeceksen poşeti az kullanman da mümkün olmaz.

Poşet veya çantayla girebilirsin fakat alacağın ürünleri şahsi poşetine koyamassın.

Kasada ödeme yaptıktan sonra mal sizindir. İster cebinize, ister poşetinize koyarsınız.

Ödemesi yapılmadan getirdiğiniz poşete koyamassınız. Kasada çıkarıp çıkarılmadığı tartışma konusu oluyor. Ödemesi yapıldıktan sonrası için konuşmuyorum

Şimdiye kadar hep kendim poşet götürdüm. Kimse de gelip bir şey demedi ki deseler nasıl tepki veririm kestiremiyorum şu an.

O zaman tüm poşetleri saklasınlar. İsteyene çıkarıp verirler. Yeni mi aldın, evden mi getirdin karmaşası olmaz.

Belediyeye başvuracaksın. Zabıta gidecek oraya. Daha hızlı ve uğraşma olmaksızın 150'yi arayıp yada cimer'e direk internet yolu ile ulaşacaksın. Izdırap olursun adamlara...

Sanırım Kastamonu'da oluyor olay. Kebeci marker vardır. Genelde onlar kafalarına göre kural koyup takılmayı severler.

Acaba orası mı diye düşünmüştüm.

Motor montum birde cantam vardi giriste engellediler canta ve posetle girmek yasak diye bir iki munakasa yasadik ben sinirle ciktim

Kardeşim şu marketin ismini verde Kastamonuda ki diğer motorcu arkadaşlarda gitmesin, yada toplanalım hepimiz ikişer üçer çantalarla gidelim bakalım sıkıysa almasınlar gece gece sinirlendim onlar kimki kafalarına göre giremezsin diyorlar ya

Sanırım Kastamonu'da oluyor olay. Kebeci marker vardır. Genelde onlar kafalarına göre kural koyup takılmayı severler.

Acaba orası mı diye düşünmüştüm.

Heh bildiniz yeni kebecide geciyor olay

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Kardeşim şu marketin ismini verde Kastamonuda ki diğer motorcu arkadaşlarda gitmesin, yada toplanalım hepimiz ikişer üçer çantalarla gidelim bakalım sıkıysa almasınlar gece gece sinirlendim onlar kimki kafalarına göre giremezsin diyorlar ya

Market ismi ozellikle vermek istemedim ama kebecide geciyor olay zaten bir baskin yapsalar sigortasiz kayitsiz 500 tlye calistirilan isciler saçma uygulamalar var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar