Portatif Motor Garajı

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Kendi geliştirdiğimiz portatif garaj hakkında bilgi vermek istiyorum. İnstagram : etagaraj

💲FİYAT:800 TL
📲:05455357484
*➡KESİNLİKLE SU GECİRMEZ.
*➡YERE SABİTLENİR
*➡KİLİT SİSTEMİ MEVCUT
*➡2 YIL KUMAŞ VE MEKANİK GARANTİSİ
*➡20*20 PASLANMAZ PROFİL
*➡450 PC 4 MEVSİM AKRELİK KUMAS YANMAZ ÖZELLİKLİ
*➡HER RENK MEVCUTTUR.
*➡TÜRKİYE'NİN HER YERİNE 50 TL İLE* ANLAŞMALI OLDUĞUMUZ SURAT KARGO İLE AMBALAJLİ OLARAK GÖNDERİM YAPİYORUZ.
*UZUNLUK:3.20
GENİSLİK: 1.20
YUKSELİK: 1.60

https://www.instagram.com/p/BjYyY1QhHh0/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=ltb0cfjn9vid

Videodan izlediğim kadarıyla bildiğin naylon kaplama olmuş bu garaj. Yani her hangi bir kesici alet ile kesilip içeride ki motor kabak gibi ''merhaba'' diyecek.

Motosikleti
Ns200
Videodan izlediğim kadarıyla bildiğin naylon kaplama olmuş bu garaj. Yani her hangi bir kesici alet ile kesilip içeride ki motor kabak gibi ''merhaba'' diyecek.

zaten yağmur kar dolu çoluk çocuk kedi köpek gibi etkenlere karşı bir çözüm gibi gözüküyor. Bir taraf yere sabitlenir diğer tarafa da kapatınca kilit atılırsa motosikletin zincir veya disk kilidi de eklenirse hırsızlık için de çözüm olur. Kimse bunu kesip profili kırıp motosikletin zinciri vs uğraşarak uzun sürelerde hırsızlık yapmıyor. Genelde tek ve zayıf zincirle bağlı kolay yerde olan motosikletleri makasla zinciri keserek çalıyorlar. Bence güzel bir ürün ama sokağa konulacaksa kuralına uygun olması için belediyeyle görüşüp işgaliye falan ödenmesi gerekebilir. Bir de bu tarz işler yapan reklamcılara gösterip kaça yaparsın diye fiyat almakta da fayda var. Tanıdık birine sadece malzeme parasına yaptırılabilir. Fikir güzel.

Arkadaşlar ilginize teşekkürler. Öncelikle patentli bir üründür. Motorunuz çalınmasın diye değil şiddetli yağışlarda güneşli havalarda motorunuzu korumak. He tabi zincire bağlı bir motoru çalmak daha kokay olacaktır. Dıştan bakıldığında hırsızı neyin beklediğinide bilemeyecektir. İnstagram : etagaraj video muzu izleyebilirsiniz.

Arkadaşlar ilginize teşekkürler. Öncelikle patentli bir üründür. Motorunuz çalınmasın diye değil şiddetli yağışlarda güneşli havalarda motorunuzu korumak. He tabi zincire bağlı bir motoru çalmak daha kokay olacaktır. Dıştan bakıldığında hırsızı neyin beklediğinide bilemeyecektir. İnstagram : etagaraj video muzu izleyebilirsiniz.

Başarılar dilerim.

Ben aldım arkadaşlardan bir garaj , çok memnunum. Yagmur ne kadar yağarsa yağsın kafam rahat. Çoluk çocuk da oynayamiyor motorla . Malzeme kalitesi iyi , kullanımı da kolay.

Kusura bakmayın ama 800 tl fiyata kapalı garaj yapıyorum , hemde sac ve kutu profiller ile

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar