popcorn'umla tanışın

yaw arkadaşlar bendemi bi hata var anlamıyorum sabah işe giderken egzostan bir ses gelmeye başladı seyir halindeydim hemen kenara çektim sanki egzos patlamış gibi bir ses geliyodu abartı takmışsın gibi ama tiz ve iğrenç bi ses neyse o şekilde şirkete geldim bi kaç abime gösterdim baktılar egzos la karbiratör birleşimindeki iki vidadan birinin başı kopmuş vida içerde ve boğum yeri eğri duruyo napcam şimdi servis o vidayı almak için torna kullanacak vida başı yok çünkü en az 30ytl masraf yani ve durduk yere olması ilginç ve üzücü şahsen ben gittiği kadar kullanıcam sonra ybr falan düşünüyorum yoksa tamir parasıyla hersene bir motor parası yada tamirci olacam bu gidişle para yetişmiyo malesef

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı Uğurlu olsun... Allah kazasız kullanmanı nasip etsin....

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Mersin İl Temsilcisi
o kadar parayı bo küçük teker mi verdin yani.... motosikletin zvki debriyajındadır bence.... kontrol tamamen elinde olacak....

o kadar parayı bo küçük teker mi verdin yani.... motosikletin zvki debriyajındadır bence.... kontrol tamamen elinde olacak....

haklısın galiba bunu satıp cub alabilirim gerçi onda da debriyaj yok yarı vitesli ama en azından tekerlekleri büyük kullanımı normale daha yakın

SLM.BENİMDE BİR MAVİ POPCORNUM VAR..bu aralar motor çok fena bakıma ihtiyacı var 6000km de..ama süper benceee.....95 km hız yaptım:)olsa daha da gitcek ama ibre dayanıo otoyolda.....tavsiye ederim çok rahat...

Forumdan Uzaklaştırıldı
haklısın galiba bunu satıp cub alabilirim gerçi onda da debriyaj yok yarı vitesli ama en azından tekerlekleri büyük kullanımı normale daha yakın

hemen moralin bozulmasın. ikinci el motorlarda problem yaşanır zaten. senden önceki kişinin nasıl kullandığını bilmiyorsun o yüzden sorun olabiliyor.
600'e aldığın motora 100 ytl masraf yapmak ikinci el için normal sayılır. güle güle bin motoruna kardeş. :wiinkk:

selam.. hayırlı olsun.. kazasız belasız sürüşler dilerim... NAZAR DEĞMESİN.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı

ya arkdaşlar bu ankarada motor klübü yokmu ne bileyim motrcuların toplandığı cafe gibi yerler

bende yeni kanuni popcorn aldım cok memnnum ama arka frenler ötüyor :) ve popcornların 125 cc olduguna dair söylentiler var türkiyeye sokmak için vergi odenmesin die 90 basmıslar :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
600 yltye alabileceğin en güzel motoru almışsın kardeşim. Allah kaza bela vermsin. Bu arada bi kaç yerde popcorn için kanuninin en sağlam motoru diyorlardı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar