Polisten kaçtım zannetti Drondan Kaçamadı. Ceza: 20.000 TL

drone-ile-polise-yakalandi.jpg

Bolu’da dronla yapılan trafik denetiminde uygulama noktasını gören kasksız motosikletli sürücü, kaçmak istedi — ancak dron kamerasından kaçamadı.

Denetimi yürüten ekipler, Borazanlar Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Bulvarı’ndaki kontrol noktasında kemersiz, telefonla konuşan ya da kask takmayan sürücüleri tespit etmek için drone kullanıyordu. Sürücü, kontrol noktasını görünce motosikletiyle yol kenarına çekip ters yönden kaçarak denetimden uzaklaşmak istedi.

Ancak drone ile devam eden izleme sayesinde bu kaçış anı kayıtlara geçti.Polis, sürücüye kasksız motosiklet kullanma, ters yönde seyretme ve uygulama noktasından kaçma gibi ihlaller nedeniyle 19.527 TL para cezası uyguladı.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
her konuda aynı tartışmaya dönüyoruz abi, polise güvenmem sevmem de fakat polisten de kaçmam.

Polisten kaçan adam benim gözümde dağdakilerden farkı yoktur. :)
Ben de trafikte kaçmam polisten. Polisle ters düşme mevzularını trafik gibi saçma konulardan yapmamayı tercih ederim. Ama elinde jopla kafama kafama vuracak polislerden kaçtığım/bazen de kaçamadığım çok olmuştur zamanında.

Motosikleti
D400
Ben de trafikte kaçmam polisten. Polisle ters düşme mevzularını trafik gibi saçma konulardan yapmamayı tercih ederim. Ama elinde jopla kafama kafama vuracak polislerden kaçtığım/bazen de kaçamadığım çok olmuştur zamanında.

hükümetin tetikçisi olduğu zaman farklı bir durum tabi

benim dediğim trafik =)

Motosikleti
tehlikeli pıskileyt
Otomobillerin ucuzlaması gerekiyor. İpini koparan ucuz diye motosiklet aldı.

F54

teknoloji çok güzel birşey ama hep vatandaşa geçiriyorlar (bu apachelere iyi olmuş orası ayrı )
dünya yavaş yavaş boktan bir yer olmaya devam ediyor
2000 li yılları hatırlıyorum da ne ehliyet ne plaka ne kask ne eldiven ne kırmızı ışık ne ceza yani şimdiki cezaların hiçbiri yoktu
avrupa birliği uyum yasaları çerçevesi adı altında vatandaş resmen köle yapılmaya çalışılıyor

teknoloji çok güzel birşey ama hep vatandaşa geçiriyorlar (bu apachelere iyi olmuş orası ayrı )
dünya yavaş yavaş boktan bir yer olmaya devam ediyor
2000 li yılları hatırlıyorum da ne ehliyet ne plaka ne kask ne eldiven ne kırmızı ışık ne ceza yani şimdiki cezaların hiçbiri yoktu
avrupa birliği uyum yasaları çerçevesi adı altında vatandaş resmen köle yapılmaya çalışılıyor
Şu tiplere bakıp ceza yazmamak saçma olur zaten.
Ehliyetsiz plakasız kasksız olup ceza yemek gayet normal avrupa birliğine gerek yok.
Plakasız aracı görmezden gelseler ya senin çalıntı motorun çıkarsa ne olacak ?

Kanuna aykırı şeyleri normalleştirmemek lazım.
Ehliyet alan kask takan mal almayan gezen tersten giden akıllı olmuyor ceza yazmayan da iyi yapmış olmuyor..
Adalet düzgün işlemeli herkese!
Parti makam mevki demeden ora da fikrim belli.
Bizim de yanlışımız olmuştur kanuna uymadığımız gençken ama doğru yapmışız diyemeyiz.
Şu tiplerin motorcuları kötü gösterdiğini ön yargıya sebep olduğunu hepimiz biliyoruz..

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Abi süper olay ya hahahahahha. Gözlük, duruş, yüz ifadesi, motosiklet.. 20K liraya ünlü oldu, artık herkes biliyor ve tanıyor. :cool:

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Geçen sosyal medyada gördüm; motosikleti bağlanmış biri, 3 arkadaşı ve 2 motor ile çekiciyi takip etmiş, çekici şoförüne silah dayadı, tetdit etti. Şoföre bizi görmedin sen falan diyor ama video nette. Motoru geri aldık diye video çekmiş. Plakaları falan da açık.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir milyon tane ihlal yapılmış ceza 20.000 tl

ben emniyet seridine girmişim ceza: 9200 TL

alkollu arac kullanma şu an 10K falan sanırım.

boyle işin ben taaaaa nakoyum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bir milyon tane ihlal yapılmış ceza 20.000 tl

ben emniyet seridine girmişim ceza: 9200 TL

alkollu arac kullanma şu an 10K falan sanırım.

boyle işin ben taaaaa nakoyum.
bak bunu öğrendiğim iyi oldu sırf bunun için belediyenin restoranına gidip ucuza iskender yiyecem muzzafferin ceza parasıyla yenmiştir diye post atarım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bak bunu öğrendiğim iyi oldu sırf bunun için belediyenin restoranına gidip ucuza iskender yiyecem muzzafferin ceza parasıyla yenmiştir diye post atarım

zehirlenme bak. ucuz et dışarda yenmez artık.

Ben et yiyeceğim zaman Nusr-et e gidiyorum. 4500 tl ye gayet guzel doyuluyor. Baklavası da antepten geliyor.

Tavsiye ederim sampsonre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar