Polisten Kaçan Elektrikli Scooter..

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Çok rahat, çok profesyonel.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Önce dar manevralarla polise onu arabayla yakalayamayacağını düşündürttü, sonra polis yayayken sağ sol yapmadı ki polis kestirmeden koşup yakalamasın. Scooter sürücüsü baya tecrübeli anlaşılan.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Bence polis acıyıp vurmamış.

Scooterla kaçanı niye vursun ki?

Polis silahını ancak kendi yada başkalarının can yada mal güvenliğini korumak için kullanmalıdır. Durup dururken silah çıkarıp insanları tehdit etmek Türkiye'de olan bir şey. Bunu bazen polisler de yapıyor ama çok yanlış. Karşıdaki silahlı olursa ve (polis de olsanız) silah çıkarırsanız durum farklı yerlere gidebilir.

Gece kapımızın önüne park etmiş. Bütün gün kapının önünde kaldı.

Kardeşim motosiklet ile işe gidiyordu gidemedi. Bende motosikletimi tamire götürecektim götüremedim.

Öğlenden akşama kadar beş sefer polisi aradım sonuç malum sıfır. Sonra vatandaş bir birine giriyor, kendi adaletini kendi sağlamaya çalışıyor. Burası her hangi bir yer değil İstanbul'un göbeği.

Ondan sonra derler biz vatandaş için çalışıyoruz ama vatandaş bizi sevmiyor.

Gece kapımızın önüne park etmiş. Bütün gün kapının önünde kaldı.

Kardeşim motosiklet ile işe gidiyordu gidemedi. Bende motosikletimi tamire götürecektim götüremedim.

Öğlenden akşama kadar beş sefer polisi aradım sonuç malum sıfır. Sonra vatandaş bir birine giriyor, kendi adaletini kendi sağlamaya çalışıyor. Burası her hangi bir yer değil İstanbul'un göbeği.

Ondan sonra derler biz vatandaş için çalışıyoruz ama vatandaş bizi sevmiyor.
Abi aynısını daha 1 ay önce yaşadım. Saat akşam 23.00-23.30 arası oturduğum apartmanın yol kenarına 2 arabanın ortasına düz gelicek şekilde park ettim motosiklet yanlamasına daha çok yer kaplamasın araçlar rahatlıkla çıkabilsin diye yanda ki araba çıkmış ve motosikletimin yanında boşluk kalmış bir servis şoförü kocaman servisi 1 arabanın girdiği yere servisini park etmeye çalışırken motora sürtmüş birden disk kilidi ötmeye başladı camdan bakayım dedim sürtmesi normal sonuçta kazadır olur dedim bir parça grenajı minicik cizdi diye insan kırmaya gerek yok. Adam servisten inip motosikleti sağa sola çekiştiriyor camdan "hayırdır abi ne oluyo bu saatte" dediğimde aldığım cevap aynen şöyle " KARDEŞİM AL ŞU MOTORUNU GECE GECE UĞRAŞTIRMA BENİ" yanda 2-3 park yeri ve direkt karşımızda park alanı bahsettiğim park alanı da bu şekilde " biz adam değil miyiz taşıt değil mi bu senin servisini sağa sola ittiriyorlar mı veya yanlış yere park edince sağa sola ittirmeye çalışıyorlar mı" dediğimde aldığım cevap "burası benim apartmanımın önü park edemezsin" yav**ğa bak herkesin verdiği vergiyle yapılan yolu sahiplenmiş diyip uğraşmadım inmiyorum git başka yere park et dedim s*ke s*ke gitti başka yere park etti alttan da bağırıyor "BEN SENİ KAYDETTİM BENİM EVİMİN ÖNÜNE BİDAHA PARK ET HELE" diye . Mülteci bir insanın bizim ülkemize gelip bu şekilde insanların sabrını zorlaması ve kendi karısının 2 tane yeni doğmuş çocuğunun yanında ahkam kesmesi cidden çok kötü bir şey.

Valla helal olsun iyi koşmuş.
Bizimkiler olsa koşmaya üşenir.
O değil de savaş var bunlar neden birbirini kovalıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar