polislerin durdurması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyet --->güvenli sürüş eğitimi--->koruma ekipmanları--->en son motosiklet almalıydın.

s.a arkadaşlar bn yeni motor aldım ama daha ehliyetm yok polisler ne sıklıkla durduruyor acaba..

Sorunun güzelliğine bakın !!! .

En rahat dolaşacağın zamanlar cuma ve c.tesi geceleri.
Saat 22.00 - 03.00 arası.
İstanbul'daysan kadıköy rıhtım, taksim, dolmabahçe gibi yerlerde sürmeni öneririm.

Uygulamalar sadece ctesi gece falan olur onun disinda heryerde gonul rahatligiyla dolasabilirsin.

Kardeşim KAZA YAPMAM diyosan kaskını ekipmanını tak durdurmazlar. Başka bir yöntem(hiç sevmediğm bir örnek lütfen küfür etmeyin :) ) motorun arkasına canta taktır ustune ' ARDA BÜFE ' birşey yaz rahat rahat gez

Bunlarda cevaplar ! hayret doğrusu !.

Sorunun güzelliğine bakın !!! .

Bunlarda cevaplar ! hayret doğrusu !.
Simdi biz bu arkadasa desekki motoru ehliyetsiz surme o tamam surmem mi dicek? Bende biliyorum ilk once ehliyet sonra ekipman sonrada guvenli surus egitimi. Burasi bir forum ancak bende bu yollardan gectim o su an soruyu soran arkadas 17 yasindan kucuk eminminki diyeceginiz hic bir ikazi dinlemicek yanlismiyim. Ve bende biliyorum diceksinizki eger herkes egitim alinmali felan derse belki oyle dusunur bunlar bos SU AN İCİN o arkadas bizi dinlemicek . Zaten bende onun icin ekipmanini giy oyle gez dedim.

iyi aksamlar

Simdi biz bu arkadasa desekki motoru ehliyetsiz surme o tamam surmem mi dicek? Bende biliyorum ilk once ehliyet sonra ekipman sonrada guvenli surus egitimi. Burasi bir forum ancak bende bu yollardan gectim o su an soruyu soran arkadas 17 yasindan kucuk eminminki diyeceginiz hic bir ikazi dinlemicek yanlismiyim. Ve bende biliyorum diceksinizki eger herkes egitim alinmali felan derse belki oyle dusunur bunlar bos SU AN İCİN o arkadas bizi dinlemicek . Zaten bende onun icin ekipmanini giy oyle gez dedim.

iyi aksamlar

"Yaşı küçük ve "nasıl olsa bizi dinlemez !! ., Bizde büyük olarak doğru yolu göstermiyelim ! bu mu !?

"Yaşı küçük ve "nasıl olsa bizi dinlemez !! ., Bizde büyük olarak doğru yolu göstermiyelim ! bu mu !?

Cup100CC arkadasim ilk once git a2 ehliyetini al sonra Yamaha Daytonaya git takim takravatini al ardindan Honda Guvenli Surus Egitmine git herseyiyle ogren motor surmeyi git kendine bir motor al sonra rahat rahat gez.!! Simdi arkadasimiz eminim yarin gidip ehliyet alicak!!

hahaha ulan siz bizimle dalga mı gecıyosunuz boyle baslıklarlaaaa yoksa harbiden gercek mısınız sız. harbi her gece guluyorum he. sagolun ne dıyım.

Ya hala polis derdinde adamlar ya. Arkadaş sen manevi kayıplı bir kazaya karışınca (maddiyatın önemini demedim bile ) polisin önemi kalır mı sence ? Ne kadar sığ düşünüyorsunuz ya ?!?

1 yıl da gezersin bir günde de çevirebilirler. polis duyduğum kadarıyla bonus sistemine geçtiği için artık suç işleyecek, kural ihlali yapacak adam arıyor ve de buluyor.
bahar gelince de dikkatler motosikletler üzerine çevrildi. yaşın tutuyorsa alıp ehliyeti rahat etmek daha mantıklı. 18 i bekleyip 2 sini birden alayım derken daha zararlı çıkabilirsin. jandarma kolay kolay durdurmaz. jandarma trafik uygulama yapıyorsa o zaman durdurur. illa binmen gerekiyorsa;

tam tekmil kask dizlik mont gez en azından kaskın olsun.
motorun etiket tabir edilen cinsten olmasın. yani çok ışıklı açık ezgozlu ya da o bölgede çok görülmeyen bir model olmasın.
oldu ki uygulamaya denk geldin kaçmaya çalışma kaçakçı değilsin terörist değilsin altı üstü motorunu alıp ceza kesecekler soğukkanlı olmak lazım.
nasıl derse çalışmadığında hoca tahtaya kaldırır aynı hesap.
durdurduklarında heyecan yapmadan derdini anlat o çevreye yakın oturduğunu ehliyete yazılacağını isterlerse a2 li bir tanıdığın motoru alacağını söyle.
ters konuşurlarsa alttan al neticede suçlusun haklı bir tarafın yok.
direk açıktan 20 tl 50 tl vermeye çalışma hem ayıp hem de ters tepebilir. her şey sağdan soldan duyulduğu gibi değil.
tüm bu yazdıklarımın hiçbir GARANTİSİ YOK.
yine de binmesen daha iyi . motosiklet zaten yeterince kötü gözle bakılan ve tehlikeli bir araç .alabiliyorsan direk yazıl a2 ye. her ne kadar uyduruk bir sınavda geçilse de para tuzağı olsa da kendini suçlu hissetmeden binmek gibisi yok.

bende bundan önce arkadaşın motorlar 2 sene falan ehliyetsiz dolaştık buzamana kadar bişi olmadı..

zaten insanlar her allahın günü motor bağlatmıyorlar ya da kazaya karışmıyorlar. bir kere başına gelse sıkıntı olur.yine de sen bilirsin.

ehliyeti almama 2 gün kala dosyam cıkmamıstı yanii işe gidiyordum bastılar 450 tl evlat acısı gibi oldu :(tabi ehliyetsiz 5 ay gezdim 4 defa yakalandım en son çok kötü oldu buseferki vicdansız cıktı e+a2 1500 tl ye patladı anlicagın :(

Jandarma durdrumaz durdurmazda bir durursa affetmez ben söyliyim köy yerinde gelir inek giderken kafayı gömer düşürür ordada ölür yada köpek gelir ısırır düşürür admı şikayet bile edemzsin benden demesi bence burada ehliyeti napcan diyene bakma paşa paşa al ehliyetini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar