Hiçte öyle olmuyor. motosikletliler olarak çok çok çok saygı duyuluyoruz polisler tarafından.
adamlar resmen herşeyimize göz yumuyor, affediyor. bizi araç sürücüleri gibi sıkıntıya sokmuyorlar. taviz göstermedikleri tek şey ehliyetsiz sürenler.
kimse kusura bakmasın
abart egzoz
plakası olmayan
kask takmayan
vb. şeylere çoğu polis taviz veriyor. bence polislerin değerini bilmiyoruz. daha dün, emniyet şeridinden karşıya geçerken tersten gelen( emniyetten ) bir yunus çukura girerek bana yol verdi geçeyim diye.
kimse kusura bakmasın da, bunu hiç bir araç sürücüsü, hiç bir motosikletli dostumuz bile yapmazdı.
kimsenin selamını almayan o yunuslar ve trafik, ne zaman motorla geçsem hep selam veriyorlar.
bence taviz çok fazla gösterilmemeli. örneğin evraksız,ekipmansız, vb. büyük şeyler oldumu direk bağlasınlar motoru acımasınlar.
adamlardan Allah razı olsun fazlasıyla merhamet ediyor motorsikler sürücülerine
KAtılıyorum.. Ülkemizde motosiklete Polisler tarafından verilen tavizlerin haddi hesabı yok. Üstelik buda zaman zaman çok abartılı oluyor.
Egsoz yerine soba borusu takan, Kabak lastikle , frenler berbat dolaşan yurdum apaçisine engel olmadıkları için motosikelt ülkemizde kötü bir şöhrete sahip değil mi?