Polisin yanında teker, saksıdan kask..

Helal Olsun Adam Polısın Yanında Yapıyor Bız Yapsak Hemen
Saga Cek Sonra Işin Bitti

Bu Kaskı Ben Bılıyom Nolanın Bır Modelı Gdrde Cıkardı Bulsam Bende Alıcam

abi bizim polislerde böyle ben kavşakta tekere kalkmıştımm bişy demiyolar

dediğin yer neresi türkiye mi?
sen karaman gel yap bakalım neler oluyoooo

mersinden fazleda uzak değiliz

abi bizim burda kasksız gezmessen bişy olmuyo.ben tarfik polisnin biriyle tanııştım.hatta çay içme fırsatımızda oldu.diyoki adam bize her sabah belli bi sayı verirler.biz tüm motorları durduruz nolursa olsun.kontrolümüzü yaparız.sonrasına karışmıyoruz.benm bu olay olduğunda kavşakta arabanın içinde bekliolardı.ve beni kesinlikle görmüşlerdir.ışık yandı bende sadece tekere dikip indirdim.yani resimdeki gibi sollama falan yok.bişy de demediler:wiinkk:

Sizi pistlerde görelim arkadaşlar. Şehir içi tek teker yapmaya müsait değil.

Yurt dışında Ssçiler polislerle dalga geçiyo zati :) En ünlüleri de ghost rider zatı muhterem
İzlediklerim arasında bi tanesi polislerin yanına yaklaştıktan sonra parmak hareketi yapıp gazı açmıştı :queen: Ee polisler napsın yakalamayazda dreksiyonu ısırıyorlardır :p

motoru bi alsam polisle tekteker yaparım bende.nyseeeeeeee..

aramızda kalsın akrabaların çoğunun çocugu polis:queen::queen::queen:
ama bu kurallara uymamam için bi öncülük deil..:cherry:

moto-polislerin çoğuda bizden farklı değil. Bizde polis olsak onlardan çokda farklı olmayız. Arabayı çekmişlerdi....almaya gittim... 5 tane yunus takılıyordu...1'i tek teker yapıyo sıradan... arkayı kitliyo yan yan geliyo...sonra konuşup durumu tartışıyorlar....
bide bunlar dışında biliyorsunuz seyir halinde artçı-şöför yer değiştiriyor ve çok hızlı yapıyorlar...
hareket halinde atış yaptıklarından bahsetmiyorum bile tv'de gördük tabikine

GKN

bizdekiler farklı ama, geçen aynı pozisyonda beni gören bi sivil 'neden bağırtıyosun arkadaşım' die bağardı..
birden moralim bozuldu, o kadar tekere aldım adamın umrunda deil tek derdi egzoz.. bi daha teker meker yapmam ben polislerin yanında :mrgreen::mrgreen::p

aynı değil ama polis anısı işde...
makul ölçülerde motorsikleti öttürüyordum....asayiş bişeyler söyledi....bende bişeyler söyledim işin sonunda trafik işine karışma diyince telsizden anında trafik ekibi çağırdı....sonra kodular cezayı.......
bu dediğim olduğunda 23 yaşındaydım... bıçkın zamanlarda böyle gaflete düşüyor insan...

ben de bikeresinde stoppie yaparken polisin birine şaka olsun diye kafa atmıştım

alınmış, ceza yazmıştı bana hiç unutmam

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tek teker yapmak suçmu ki?

özel tarif yapam madde yok. teklikeli araç kullanmak ve trafiği tehlikeye sokmak altında kesiliyor.
hatta arkdaşdan bulursam burdan yayınlarım " jakasatmak" yazıyordu ceza üzerinde :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyet aldığım gün kaskımı polisin önünde kırmazsam neyim :):queen::queen:

Benim bir arkadaşımda polisin önünde pati çekerek kalktı. Bir sorun çıkmadı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar