polise yakalandım. :(

sizde haklısınız ama cadde flan deil sokak arası tam olarakta yasımı doldurmadığım içinde alamıyorum ama size yemin ederimki dolasırken falan full giyinirim nese bu ilk ve son olur insallah

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sizde haklısınız ama cadde flan deil sokak arası tam olarakta yasımı doldurmadığım içinde alamıyorum ama size yemin ederimki dolasırken falan full giyinirim nese bu ilk ve son olur insallah

ahh bi 18 i dolduramadık :pr:bende ehliyetsiz ehliyetsiz dolasıyorum bi gun enselencez ya ne zaman kac defa trafigin onunden gectim bisey demediler :cherry:bende kasınıyom yakalanmak icin bi abii benim ehliyetim yok sıkıysa yakala demedigim kaldıı:cherry:

İşallah bu yazılar ehliyeti olmayan diğer arkadaşlarada bir doğru yol göstergesi olur.

insan ilk önce sağlığını düşünmeli cezanın önemi yok ya kaza yapsan ne olcaktı ehliyetini al daha bilinçli kullanırsın:cat:

ne demek yaa yok öyle bişi gelsin beni durdursun bakim durduruyormu normal 155 karışma yetkisi yok heleki sokak ortasında hehe maganda değiliz bişi değiliz çok saçma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dostum umarım bunu cıddı demıyorsundur yoksa gülerim dediğine yapma allah aşkına ne demek yok polıs o polıs devletın adamı iyimisin sen yetkısı yok deme barı maganda olmıyabılırsın ama suphelenme gıbı bır durum söz konusu dımı bak durdurmuz ehlıyet yok demekkı ...:cat:

ne demek yaa yok öyle bişi gelsin beni durdursun bakim durduruyormu normal 155 karışma yetkisi yok heleki sokak ortasında hehe maganda değiliz bişi değiliz çok saçma

arkadaşımm asayiş seni durdurur sende paşa paşa durursun hı durmazsan yakalar zorla durdurur asayiş sana ceza yazamaz onuda seni bekletir bi trafik ekibi çağırır paşa paşa yazdırır hiçbişeyde yapaman ne yazıkkii eğer polis kimseyi durduramıyo neden var lar dimii yanlış cğmle kurdun kardeşimm:farao:

Herhangi ağır bir kazada kafadan suçlusun.Çünkü motora binerek ehliyetsiz kullanman kanunlar önünde suç teşkil eder.Bugün ufak durumlardan belki kaçarsın ama ya büyükler?

hocam full koruma durdurmaya calıstılar kactım :p istanbul trafiği saolsun ehliyete yazıldım ama 3 ayda alıosun bu arada yakalanırsan dalmısm mp3 dinliyodum vs yalanları düşünmek ii :bounce:

Evet kaçmak belki yanlış oldu ama açıkçası biran öle dedim çünki ehliyet almadan önce bunu çok kez yaptım.Çok hoş olmasada.Bu arada son kanunlarara göre tüm polisler trafigede karısabiliyolar.Demeyin karısamaz falan.İsterse yazdırırda arkadaşın dedigi gibi.Neyse umarım en kısa zamanda ehliyeti alırsın.Sorularda çok basit bak hemen yazıl:p

ben suan 16 yasındayım tam girmedim 2008 de martta 17 olucam peki 2008 ocakta başvursam nolur yani tam 17 olabilmem için mart ayınımı beklemem gerek ?? ehliyeti alabilmem için

Valla benim 17.5 ama geçen gün sordum bi sürücü kursuna A2 için 18i doldurman lazım diyo ne kadar doğru bilmiyorum ama bekliyorum dört ay kaldı sonra hem otomobil hem de motosiklet birlikte alıcam sonra inşallah motor.Ehliyet almadan sürülür mü yaa bazı arkadaşlar daha doğrusu bazı abilerimiz önce alıp sonra kullansalar bize de daha iyi örnek olurlar gibi geliyo bilmem ne kadar doğru düşünüyorum.Bu kazalar ya kafeslilerin(4tekerliler) yüzünden ya da bilinçsiz motorcular yüzünden olmuyo mu?Herkese tam korumalı + ehliyetli ve ruhsatlı:cat: kazsız belasız sürüşler dilerim...İyi Geceler

bence binme zaten benim de yok o halde 10 ay bindim yine de bişey olmadı ama aldıgım gün ehliyeti hemen tafik sorgusu denk geldi.demek ki şansım.varmış dikkat et derim yani?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar