polise yakalandım. :(

bugün motorla arkadas arkamda full giyim dolasıyorduk iste bi süre sonra ewin önüne bıraktık ve ekmek almadığımı farkettim sadece mont vardı üzerimde kask falan yok arkadaşta arkamda fırına gidip ekmek aldık herneyse fırınla evimiz arasında 500 metre flan var neyse ekmeği aldık geliyoruz sokaktan inerken polis aracı önümüzü kesip durdurdu ve evrakları istedi ehliyetimin olmadığını duyunca yanındaki memur indi ve merkeze götürdü merkezde ise memur iyi niyetimize dayanarak hos görülü davrandı ve nasiyat edip serbes bıraktı yoksa yiyorduk cezayı valla iste böle arkadaslar ehliyetsiz dolaşmayalım sokakta bile durduruyorlar hemde normal polis :pale::pale::pr::salut::salut:

Son düzenleme:
trafik polisi olsa affetmezdi.neden ehliyetsiz biniyorsunuz arkadaşım.:jocolor:
alın ehliyetinizi rahat rahat binin motorunuza.

800 ytl ceza yiyip ödeyeceğine, 350 ytl verip ehliyetini al :)

Ben geçen yaz yemiştim hiç hoş bi durum değil :)kaç gerekirse durma.

Herzaman bukadar şanslı olunmaz. Motoru almadan önce ehliyeti almak en doğrusu. Diğer durumda motorun masraflarından dolayı ehliyet almak için gereken maddi güc bulunamayabiliyor:p

iyi kurtarmışsın sana ders olsun hemen gidip ehliyet kursuna yazıl:cat:

haklısın yazılıcam zaten ders oldu bana gerçekten yasım 17 18 de almayı düsünüyordum ama 17 de alıcam :pale:

Ben geçen yaz yemiştim hiç hoş bi durum değil :)kaç gerekirse durma.

çok güzel akıl vermişin sagol ::yanliss:yani kaçmak çözüm olsaydı şimdi bu kazalar yaşanmazdı.Biraz sabret al ehliyetini çık babalar gibi yolllara bu acelecilik nelere maal olyuyor biliyomusunuz?

ya ne demek kaç olrmu hiç kaçmak paşa paşa durcaksın ya da ehliyetini evraklarını tam olarak tamamlıcaksın

Evet aynen amniyet kemerinde yapdıkları gibi herkese ceza yazcaklar bi süre bak nasıl akıllanıorlar....

Kaçmak la olacak bişi değil ya kaçarken bi arabanın altına girdiğini düşünürsek hiçten yere canlar böyle gidiyor.......

Ehliyetini alman dileğiyle kardeşim

helal olsun polise en güzelini yapmış...keşke hepsi bunlar kadar duyarlı olsa...

Arkadaşım öncelikle geçmişş olsunn sözüm senin olayın için değil ama bence trafik polisleri gerekirse aracın havasını bile kontrol edecekler ve en ufak bişeyde basacaklar cezayıı bu viicdani duygularına kapılıp gönderen polislere uyuz oluyorummm iyi niyet çok güzel ama ne yazıkki bu şekilde iyilik yapmış olmuyolarr

İso ya kesinlikle katılıyorum. Ben ehliyet alacam diye o kadar sıkıntı çekicem. Mademki polisler yakaladıkları zaman bırakıyolarmış o zaman ben neden ehliyet aldım. Bu ehliyeti olanlara bir bakıma haksızlık olacak. Ve suçların artmasına yardımcı olacak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
600 RR a biniyosun ve ehliyetin yok mu çok ilginç , ehliyet alın bence bir an önce , zor bi şey değil zaten alması maalesef önüne gelen alabiliyo yani :pr:

zor bisey degil ama yasın tutmuyosa yapacak bisey yok :pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vala bazı arklar kac fln demıs ama sımdı burda toplum ıcersınde bu denmez bır kere yanlıs bende cok kactım ehlıyetsız bındıgım zamanlarda ama kımse bılmez cunku hos bır davranıs degıl bakma laf acıldıgı ıcın söyledm bende neyse

canım bak daha 17 yasındasın yapma gözunu seveyım polısın yerınde olsam dırek keserdım ve altından alırdım buyuk ıhtımalle polısın sızı cevırmesındekı sebeblerden bırıde bırazda sızı kucuk görmesıdır yanı ehlıyet olmama ıhtımalı yuksek hesabı neyse ama aslına bakarsan yanlıs kesmesı lazım cezayı

önemli olan bunlardan ders cıkarman :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar