polise yakalananlar :D

ben yeni yeni trafiğe çıkıyorum zaten tedirginim baktım araçlar duruyor heheee ne görem yunuslar çevirmede :) bu arada ehliyet zaten yok yazıldım ama neyse önümdeki arabayı cevirdi ben oralı bile olmuyorum tabi ama kaynar sular döküldü resmen sayıklıyrum allahtan vizör kapalı yavaş yavaş geçtim ama ömründen ömür gitti şanslıymışım..

Bende yakalandım 5.5.2009 da .

üzerimde motosiklen montum var. Zaten korumlar ile felan kocaman duruyor.

Kaskım var. normal ebatlardan büyük ,

Motorumda ayna vs. taktım herşey sorunsuz geldi beni çevirdi o kadar sağdan soldan motor geçerken.

Dedim kursa felan gidiyorum az kaldı...

yok tık yok adamda. yarın 2de adliyede ol dedi.

600 adliye , 267 ruhsat sahibi , 50 çekici yani bana 900 e mal oldu.

simdi sınava gidiyorum hayırlısı ile bi alsam...

Geçen sene Sinop otoyolunda 106 km hızla radara girdim 237 tl ceza yazdılar.İstanbulda Emniyet şeridi ihlalinden eds ye yakalandım ( Ruhsat adresine üç tane çekilmiş foto gönderiyorlar) 55 tl ceza ödedim.Fulyada U dönüşü yasak olan yerden dönüş yapmıştım plakaya 55 tl ceza geldi.Bu kadar devamı olmaz inşallah.:cat:

uşak eşme yolunda 93 km ile radara girdim. evraklara baktılar, yavaş git dediler :)

Bu ara köprü yolunda Avrupa-Anadolu geçişinde sürekli çevirme var ben bir haftada iki kere çevrildim, herşeyim tam olduğu için devam ettim ama benle beraber 5-6 motor sürekli çevirmede oluyor oradan geçerken, bilginiz olsun özellikle Mecidiyeköy sapağının orda çeviriyorlar.

Aşırı hızdan 265, ehliyetsizlikten de 600TL ceza yedim doğumgünümde geçen ay..Bugün sınava girdim, iş yoğunluğu nedeniyle belge tamamlayamadığım için önceki sınava ön kayıt yaptırmama rağmen giremedim diye çok dil döktüm ama yemediler, hızlı başladık yani:)

Bende Motoru Aldım 3-4 Gun Sora GEziorum Tabi İlk HEves Okul Cıkısı Kızları Gordum İki hava Atayım DEdim Trafik Onumde Gidiomus Kızlara Bakmaktan Dikkatimi Cekmedi TAm Solluom Megafondan Oglum Cek saga dedi Nese Cektim Ehliyet Ruhsat dedi .Abi Motor Yeni Ehliyet Sınavına Girdim Falan deDi Ehliyet Varmı Yokmu Onu sordum Dedi SInavı ne Karıstırıon dediEhliyet yok abi dedim Bagladı Motoru Tescilsiz Arac Kullanmaktan 600Tl Kestiler Peşin odeme Yaptım 450ye kapadım bugun sınava girdim inş alıyom ehliyeti Herkese Başarılar.

Ehilyet olmadan yakalanırsak mahkemeye mi çıkarıyorlar? yoksa sadece para cezası mı? bilgisi olan var mı?:wiinkk:

ben ne zaman polis görsem üzerlerine dogru gidiyorum ama bi durdur be kardeşim yok nafile.her halde diyordur adam zaten nizami giyinmiş biz ugraşmayalım mı diye düşünüyorlar bilemiyorum.ama bi kırmızıda geçsem ve ya dönülmez yerden dönsem herhalde hemen çevirirler yaslarlar cezayı.af yok malesef ist polisi .:silent:

Ehilyet olmadan yakalanırsak mahkemeye mi çıkarıyorlar? yoksa sadece para cezası mı? bilgisi olan var mı?:wiinkk:

mahkemeye çıkmak gerekiyor ama olay aynen şöyle ;

adliye ye gidiyorsun.polis memuru geliyor , evrakları dolduruyor.

kimlik fotokopisi felan. saatlerce bekliyorsun. sonra polis evrakları savcıya imzalatıyor sana veriyor.

sen adliye ye gidiyorsun ama ne savcı görüyorsun ne de başka sey. sadece polisten evrak almayı bekliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar