Polise Selam Verdi, Telefona Ceza Yedi!

motosiklet-kullamirken-telefon-konusmanin-cezasi.jpg

Trafik çevirmesini fark eden bir motosiklet sürücüsü, o anları cep telefonuyla kaydetmeye başladı. Polis noktasına yaklaşırken telefonla çekim yapan sürücü, görevli memura selam verdi. Ancak trafik polisi, “Motosiklet sürerken elinde telefon tutmak” gerekçesiyle sürücüye trafik cezası yazmak isteyince tartışma çıktı.

Haberin devamı için tıklayın.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Aklımdaki soru; neden telefonla video cekme ihtiyacı duymus*
çevirmeye girerken kaydı açmak için ama bu eşşek içerik çıksın diye açmış ama ben de kameramı açıyorum mutlaka polise denk gelirsem polis keyfi ceza yazsa nasıl kanıtlayacan başka

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İkibinlira için kurbanlık dana gibi böğürürsen yılbaşından sonra ne yapacan ?...
Aklıma daha fazla böğüren hayvan gelmedi.. :)

Kendin kaşınmışsın bilader... 180 bin cezam var diyorsun , kahvaltıda ciğermi yedin yürek mi yedin :)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
motosiklet-kullamirken-telefon-konusmanin-cezasi.jpg

Trafik çevirmesini fark eden bir motosiklet sürücüsü, o anları cep telefonuyla kaydetmeye başladı. Polis noktasına yaklaşırken telefonla çekim yapan sürücü, görevli memura selam verdi. Ancak trafik polisi, “Motosiklet sürerken elinde telefon tutmak” gerekçesiyle sürücüye trafik cezası yazmak isteyince tartışma çıktı.

Haberin devamı için tıklayın.
Elde telefon video çekerek çevirmeye girip ne olmasını bekliyorsun? teşekkür mü edecek polis memuru😂 Tren gibi bağırtırlar adamı böyle🤪

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Motosiklet kullanırken iki el gidonda olmalı. Tek elde telefon değil kamera da tutulmaz. Bilgisizlik cezaya neden olmuş. Geçenlerde motoru park ettiğim yere bir kaç km. mesafedeki büroda kaskımı unuttuğumu fark ettim. Yorgundum. Kaskı almak için yürümeye üşendim. Arka sokaklardan büroya doğru sürdüm. Polis çevirmesine denk geldim. Sinyali kapatayım derken kornaya bastım. Beni durdurup ceza yazın diye bağırmak gibi birşey oldu. Özetle gaflet anı. Kimsenin başına gelmesin.

Motosiklet kullanırken iki el gidonda olmalı. Tek elde telefon değil kamera da tutulmaz. Bilgisizlik cezaya neden olmuş. Geçenlerde motoru park ettiğim yere bir kaç km. mesafedeki büroda kaskımı unuttuğumu fark ettim. Yorgundum. Kaskı almak için yürümeye üşendim. Arka sokaklardan büroya doğru sürdüm. Polis çevirmesine denk geldim. Sinyali kapatayım derken kornaya bastım. Beni durdurup ceza yazın diye bağırmak gibi birşey oldu. Özetle gaflet anı. Kimsenin başına gelmesin.
güldüm ağabey affet :D ben de motoru değiştirdikten sonra sinyal yerine alışamadığım için her kapatmak için basarken kornaya basıyordum ilk :D saf bir komiklik ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar