polisajcı arıyorum!

arkadaşlar mondial 125 agk'mden muhteşem bir chopper yaratıyorum. uzun bir tasarım aşamasından sonra yakıt deposunu yükselttim, ön çatalı uzattım, seleyi alçalttım, arka çamurluğu kestim ve gereksiz! bütün parçalardan kurtuldum ve sokağa çıktım, bu arada katalizörü çıkarıp eksozu açtığımı söylemeyi unuttum, neyse motor sokakta cidden dikkat çekici bir hale geldi. şimdi boya ve polisaj için yeniden dağıttığım motorun alüminyum parçalarını kalıcı bir polisaja vermek istiyorum. (yaklaşık 10 parça var parça başı 5 lira çıkar). bizim mahallede tencere tava parlatan bir usta var o yaparım diyor hatta bir örnek gösterdi alüminyumu sanki kromaj kaplanmış gibi parlattı ama bu işlem kalıcı olmazmış. bunun sağlamını yaptıran ya da yapan var mı aramızda, izmir'de bulamazsam şehir dışına da gönderebilirim parçaları...

resimler polisajdan sonra. gülmeyin profesyonel bir işlem yapıyorum, üstünde 'liselim' filan yazmayacak!

resim istiyoruz...resim istiyoruz...resim istiyoruz...(polisajdan sonra.):queen: :queen: :wiinkk:

selam

ben polisaj işi yapıyorum size polisaj konusunda yardımcı olabilirim zaten daha önce bazı parçaları yapmıştım kaliteli birşey olmasını istiyorsan denemeni isterim kaliteye önem veririm tel 0532 385 81 97

Son düzenleme:
Son düzenleme:
arkadaşın yaptırdığı polisajlar muhtemelen aradan geçen iki yılda kararmıştır:)

daha önce bir
deneyim edindim eğer bu işi istanbulda yapıcaksan pendik körüsünden yukarıı çıkarden yaya üst geçit var ayağının dibinde krom ve poli yapan bir usta var ben bütün bir virago 535 in krom aksamını oraya yaptırdım yaptırdım adam motorlarada yabancı değil ve fiyatıda uygun bence bir uğra rahat edersin... adamın kaplıyamadığı bişey yok istersen renkli kaplama bile yapıyor kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar