Polis :)

TRAFİK POLİSİ

-Ehliyet ruhsat lutfen

-Tabi buyrun demis sofor ve vermis.

Polis bakmis bi problem yok.

-Pekii demis polis, cevre vergisi pulu?

-Burada, buyrun demis adam.

-Ilk yardim cantaniz var mi? demis polis.

-Tabii deyip bagaji acmis adam.

Polis bakmis icinde eksik yok.

-Yangin sondurucu?

-Burada buyrun.

-Zincir?

-Derhal cikarayim buyrun.

Polis daha sonra tekrar sormus:

-Mezdeke kaseti var mi?

Sofor cok sasirmis.

-Evet var buyrun demis.

Polis: Tamam siz onu takin teybe ve sesini acin demis ve baslamis polis

oynamaya. Soforun saskinligi daha da artmis ve dayanamamis sormus.

-Hayrola memur bey?

Polis cevap vermis:

-Ee essek degilsin artik takarsin bi 20 YTL

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar bu kadarda küçümsemeyin polisleri 5 parmagın 5 de bir degil tamam trafik polisleri ayrı bir dert ama hepside oyle degil sizde rüşvet vercek duruma düşmeyin herşeyiniz tam olsun almakta vermekte suç bu dünyadada allah katındada demedi demedimmi ibrahim :mrgreen:

ben kimlik sorcam artık :)kendi bilir :) plakasını veririm olut biter :)

fıkta için teşekkürler :)

arkadaşlar bu kadarda küçümsemeyin polisleri 5 parmagın 5 de bir degil tamam trafik polisleri ayrı bir dert ama hepside oyle degil sizde rüşvet vercek duruma düşmeyin herşeyiniz tam olsun almakta vermekte suç bu dünyadada allah katındada demedi demedimmi ibrahim :mrgreen:

:queen::queen::queen::queen:

muyi aşağıdaki fıkra bölümüne eklemeni öneririm..

http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/2127-en-saglam-fikra-bilen-buraya-31.html

hı hı arkadaşlar bence bu harika bir uyarlama ama bence baz ı dostlarımız ı
incitecek türden :mrgreen::p

altıma ettim gülmekten harbi on numara :cat::queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Moderatör
Seneler ve seneler önce, ehliyetim yok, E sınıfı ehliyet alabilmek için geç almıştım ehliyetimi. Dayım trafik polisi. Radar da duruyor kendileri.
Arabam var, ama ehliyetim yok. Dayım birgün bizde, misafirliğe geldi. Ruhsat ve anahtar masada durur hep. Evden çıkıyorum, çıkarken masadan ruhsatı ve anahtarı alıyorum, ve gelişen olaylar;
Dayım : Yeğenim ehliyetini almadın hala değil mi ?
Ben : Yok dayı, bu sene alıcam, E sınıfı için 23 yaş sınırı var ya onu bekliyorum.
Dayım : Cezası çok fazla biliyorsun değil mi ne kadar?
Ben : Biliyorum dayı, çok çok 20 milyon (Bir zamanlar milyon vardı :p)
Sonra çıkıyorum evden, hızlı adımlarla :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yaş 13 O zaman 1983 Kartal var Bursa'dan Eskişehir'e gölün yanındaki rampayı tırmandım dönemeçte bi baktım polis çeviriyo beni zannetim çektim arkamdakiniymiş.:) Neyse beni de süzdü demeden ben ani refleksle benim ehliyetim yok dedim. İster inanın ister inanmayın Polis amca beni yolladı aferin öğreniyorsun dedi:) Ben Polisin anlayışlısını severim, şeker polis amcamı saygıyla anıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar