Polis şaştı kaldı! 3 köpeğin kırmızı ışıkta beklediği o an

Doğal seleksiyon diyolar buna, istanbulda görünce hiç şaşırmıyoruz :cherry:

Sen dile , dile , Allah kalbine göre verir inşallah .

şu an yaşadığım yerde bu köpeklerden örnek alması gereken sürüyle sürücü var :thumright

anlaşılan öğreneceğimiz çok şey var daha:cherry:

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Cok normal değilsede, anormalde değil. Şehir köpekleri trafikle iç içe oldukları icin en boş anı kullanıyor hepsi bu.

Şöyle manzaralar da mevcut :).

2km3ht.jpg

Cok normal değilsede, anormalde değil. Şehir köpekleri trafikle iç içe oldukları icin en boş anı kullanıyor hepsi bu.

ciddi ciddi kırmızı ışığı öğrenmiş olabilirler. kırmızıda geçip ezilme tehlikesi yaşadılarsa, yeşilde geçip tehlike yaşamadılarsa bunu öğrenmiş olabilirler. bknz klasik koşullanma, bknz. pavlov ve köpeği:)

bu kırmızı ışığı bekleme işini ben iki köpeğime de öğrettim başlarda geçmek isterlerdi ben bekleyince iki üç seferde kaptılar işi şimdi arkasından itsem dahi geçmiyorlar bir keresinde trafik polisi kırmızı da geçen yayalara yuh ulan köpekler bile öğrenmiş sizler hala kırmızıda geçiyorsunuz kalıbınızdan utanın diye bağırmıştı:)

ciddi ciddi kırmızı ışığı öğrenmiş olabilirler. kırmızıda geçip ezilme tehlikesi yaşadılarsa, yeşilde geçip tehlike yaşamadılarsa bunu öğrenmiş olabilirler. bknz klasik koşullanma, bknz. pavlov ve köpeği:)
Haklısınız , evet bu bir "şartlı refleks , bence ışığa değil bu , "harekete , durma veya yürüme gibi !. Ayrıca toplum mimarlarının uyguladığı bir yöntem diye biliyorum.

köpek dostlarımız insanla yaşamaya alışmış, uyum sağlamış yegane yaratıklar. ısırmazlar abileri siz yeterki iyi davranın onlara :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar