2004 şubattan beri :cherry:
bende + çoookk:queen::queen::queen:Otobüs kamyon ehliyetim falan da olsaydı daha da çok artı koyardım ama bu kadarı nasipmiş artık
Haklısın canım, parmakla sayılacak kadar az olduğumuz için "Bir sen bir ben." ifadesi çok anlamlı olmuş![]()
şirine seninki benim yanımda küçük kardeş gibi kalır..:rendeer:Polis çevirdi ve ben gururla B + A2 ehliyetimi gösterdim :cherry:
bende D+G var o zaman a2 almama hiç gerek yok :queen:
abi alalı 1 sene oldu birkerede durdurup sorsalar ya haber mi aldılar nedir ama yine de durdurmasınlar muayne hala yok muayne yokken hemen motoru bağlarlarmı bilen varmı?
bağlarlar .
ehliyetim yokken şirinlik yapıyordum ekiplerin yanından geçerken.
Muayeneniz yoksa gecikme faizi işlemez. Yalnız muayenesiz yakalanırsan oldukça ağır bir cezası var. Muayene için vergilerin tamamsa borcu yoktur kağıdı alıyosun 50-60 ytl civarı bir muayene harcı var onu yatırıyosun ve muayene istasyonuna gidiyosun. Sinyallerin farların stop lamban ve kornan çalışıyosa geçip gidiyosun.saol kardeş
sorma ver parası başka bişey değil nerden baksan 150 ytl yi bulur bana 1 seneden beri muayenesi yok gecikme faizleri falanr:
ehliyetim yokken şirinlik yapıyordum ekiplerin yanından geçerken.
Şimdi ehliyet var soran yok İki kere dönüyorum ekip önünden yine yokk, yav beni adamdan saymıyolar mı![]()